Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pokazil som to?

Príspevok v téme: Pokazil som to?
macko22

Cauko, mam taky problemik poznam jednu babu dost sa mi zacila uz skor ale vzdy som si myslel ze na tu by som nemal ani z dakeka, pacila sa mi ale neriesil som. Potom sme si zacali pisat, bolo to fajn zdala sa mi prijemna zata baba... aj ked bola niekedy taka nenapisala nikdy prva nevedel som co si mam mysliet ci je to pacenie sa obojstranne. Tak som sa asi zalubil do nej. Po case sme sa stretli niekolko krat, pri kazdom stretku som bol nervozny nevedel som co robit zo sebou srdce mi islo vyskocit som dost hanblivy a ked ide o babu ktora sa mi paci neviem da s noz velmi rozpravat od nervozity. Stretko boli v pohode nakoniec a prislo dalsie a dalsie az kym k niecomu nedoslo medzi nami viac krat sme spolu nieco mali, len problem bol ze takom stretku ked sme boli celu nov spolu bozkavali sa hladkali a pod. na dalsi den sme sa tvarili ako kamosi aspon ona tak pisala o inych veciach len jak o tom co po tom ved sa nieco stalo. Tak potom zas sa stalo nieco a zas a zas. Po poslednom stretku som cakal ze sa nieco udeje a nic, pisala uplne ine veci ako doslova blbosti, potom som nadobudol pocit ze ma vyuziva sice neviem naco ale tak ma napadlo ze sa hra. Absolutne som z nej nevedel vyjst. Ked som nenapisal tak nic ani stretko nevedela zorganitovat. Tak som nakoniec vymyslel taku blbost ze mam inu, povedal som kamaratovi ze nech jej povie ze mam uz inu a chodim s inou. Cakal som ako bude reagovat. A ona mi po nom len odkazala ze je prekvapena ale ze mi blahozela a praje mi vo vztahu vsetko dobre. A ze naozaj uprimne blahozela. A odvtedy si nepiseme. Vsetko skoncilo alebo mal by som to napravit? Poradte prosim

Žužova

fuuuu skus jej to nejak vysvetlit. ja som začala presne takto isto vztah s mojim terajším pratelom..odzačiatku sme si sadli každý víkend sme sa nejak náhodne stretli a skončili pri bozkávaní a na druhý den sme sa tvarili že nič..vobec nikdy sme sa o tom nebavili ale nejak nas to vždy k sebe dotiahlo a tak to trvalo asi pol roka kým sme sa neodhodlali brat to vážne... sme spolu už viac ako 2 roky.. Takže tak..Možno to máte podobné ,ja soms a sním nehrala mne sa páčil a ja jemu asi tiež inak by ho to ku mne tak netahalo... akurát sme boli taký asi nesmelý urobit ten prvý krok alebo si priznat že je v tom niečo viac... skus sa snou otvorene porozprávat nemožeš vediet čo cíti možno trpí teraz a je neštastná že premarnila šancu a ty si si našiel inú... ludia su rozny ,nikdy nevieš čo cítia ,na čo myslia... mal by si sa jej priznat

macko22

No tak zapacila sa mi velmi, citil som sa velmi velmi prijemne v jej spolocnosti, neviem cim vynimocna proste pre mna bola ina ako ostatne, daco som pri nej pocitil ine ako pri inych babach. Sak ja jej nepisem ani uz si nepiseme, lebo si mysli ze mam inu no tak preto. Cakal som inu reakciu od nej priznam sa. Ale vedela ze sa mi paci povedal som jej, ze mi s nou velmi dobre a som stastny ked som pri nej. Ona povedala ze velmi rada ze to tak citim ze ju to tesi nic viac. ?

jajatko

podľa toho čo píšeš ťa od začiatku nebrala vážne. skús popracovať na svojom sebavedomí, nepíš jej už a možno časom keď uvidí, že si veríš ty sám niečo aj z toho bude...a tá kytica to by bol po tomto všetkom fakt trapas :D

macko22

O kytica kvetov na take ja niesom, proste nechcem byt trapny a teraz sa spravit ze nikoho nemam vysmiala by sa mi, a okrem ineho by mala pekne navrh a bol by som jej asi na velku srandu. Myslel som ze bude reagovat inak ze mi nieco napise zaziarli abo co a pohne sa to. Ale kto ma z nej vyjst? Asi si velmi malo verim, neviem co teraz nechcem vyzerat ako curaj nemozem jej predsa povedat pravdu. Chcel som jej kus tak ublizit, a mozno mala o mna zaujem (hovorila mi milacik) ja neviem pokazil som to.

flegma

jezin, ty si bulo :D
tam kup kyticu kvetov, zazvon jej pred barakom a vysvetli jej, ako to cele je...
ak mala o teba skutocny zaujem, tak ti to hadam odpusti :D