Sex či nie

Príspevok v téme: Sex či nie
lusinka223

Prosím ľudia prosím :( len má neodsudzujce :( mám 20 a priateľ 23 :( zajtra sa mám milovať s mojím priateľom len mám blby pocit že je to zlé že nám to pokazí vzťah a že je to hriech viete vyrastam v prostredí kde to všade počúvam :( ale ja to strašne chcem povedzte mi že to môžem robit

popora

@ - Biblia je rozpravkova kniha pre naivnych mozog nepouzivajucich zaslepencov. Ja nepopieram Boha (i ked by mi urcite nikdy nic zle neurobil aj keby som ho popieral), ale akukolvek cirkev a tato rimsko-katolicka si napisala nezmyselnu Bibliu. Ak si myslis, ze ju niekto ovlada - myslim tym, ze vie z nej vsetko vysvetlit a pochopil, tak klame a keby sme isli na detaily, tak pohori!
A neznasam ludi, ktori strasia inych Bohom. Sex a podobne veci patria k zivotu a je len a len na jednotlivych ludoch, ako s tym nalozia.

@

Popora prečíta si bibliu aký trest stihol adama a evu a tým aj celé ľudstvo.
A netrept keď o biblii hovno vieš!!!!

kikina *

boze ludia!

ved ona bude mat sex po prvy krat tak jasne ze si to planuje nie?
prave preto, ved to u nej nie ej na dennom poriadku, tak sa dohodnu kedy to bduu robit po prvy raz, bolo by cudne keby to poprve bolo spontanne, predaa len treba sa na to pripravit

popora

nezosmilnis - zdovodni mi prosim ta, ako to, ze boh pozehna deti aj ludom, ktori sexuju v hriechu? To akoze za trest?
A ked sme pri tom - odovodni mi - Adam a Eva su ludia, ktorych stvoril Boh a ziadnych dalsich - ako vznikali ludia dalej? Nebodaj sa mnozili ich deti medzi sebou. A co Noe - vsak vsetko zahynulo, ako to, ze sa zase objavili ludia?
Mas pravdu v tom, co radis lusinke, ale neplet do toho tie cirkevne nezmysly!

nezosmilníš

Sexualita je boží dar a sexuálne spojenie je Bohom žehnané len vo sviatostnom manželstve. Manželia si ním upevňujú svoj vzťah lásky, vernosti a nerozlučnosti. K priateľovi Ťa nič neviaže, časom ho môžeš nechať aj on Teba, chýba tu záväzok zostať spolu v dobrom aj zlom. Aj zo psychologického hľadiska je lepšie v prípade rozchodu, keď dvaja spolu nespali (dievča sa aspoň necíti využité).

Je z tvojej strany detinské pýtať si povolenie druhých. Máš svoj život, svedomie, rozhoduješ sa sama. Ak ti aj nesprávne poradia, zodpovedná za svoje konanie budeš aj tak ty a nie oni.