Tak este predtym ako mi zacnete nadavat len tolko ze sa uz trapim po zdravotnej stranke velmi dlho. Mam 30 rokov som vydata a manzel by uz chcel dieta ale ja sa na to necitim. Ja som bola prakticky chora od malicka ale posledne roky sa to vystupnovalo. Moj muz je velmi prirodne zalozeny a neznasa uzivanie liekov. Ja som ale naopak sa radsej chcela spolahnut na lekarov. Kvoli tomu sme sa vzdy dost hadali. Potom jeden rok som uz brala 11 roznych liekov a zacalo mi byt z toho naozaj zle. Tak muz ma objednal k Albertovej a zacala som teda z jej liecbou. Vydrzala som to tri mesiace zo zaciatku mi bolo lepsie ale nejako som to nevydrzala dodrziavat vsetko to co mi kazala. Aj zmena jedalnicka aj ine predpisy a to vsetko okrem liekov. Aj som sa kvoli tomu z muzom hadala lebo on mi do vsetkeho kibicoval a vsetko sledoval ci to dodrziavam. To mi liezlo dost na nervy. Mozno aj preto som sa na to vykaslala ja neviem. Sama neviem co mam spravit ci k nej mam ist znova alebo si mam najst niekoho ineho. Ani neviem ako to ona berie ked jej clovek prerusi liecbu lebo uz som sa jej neohlasila aj pol roka. Ci je mozne zacat zas od zaciatku. A este by som chcela vediet ci ta liecba ma naozaj vyznam a ci niekto z vas to vydrzal aj dlhsie a ci mu to pomohlo. Mne najviac na tom vadilo to ze mam nieco presne dodrziavat. Ale ked by to pomohlo tak by som to este skusila.
Vykaslala som sa na liecbu u Albertovej. Co teraz?
haha no mám dosť, len som prečítala pár komentov :)
komu niet rady, tomu niet poci, myslím tak sa to hovorí, že ?
Ale aby som sa vyjadrila k tej zakladtelke temy tak si myslim presne to iste co tu uz bolo napisane. Najskor trocha zmen svoj zivot, zmen jedalny listok a troska sa zacni hybat. Aj taky spanok moze byt dolezity neviem ako dlho byvas vecer hore ale ked si zvyknes chodit skor spavat aj to ti moze pomoct. Az ked uz budes vediet ovladat troska svoj program az potom sa k nej znova prihlas. Lebo inak hrozi ze sa na to znova vykasles a to uz by bolo od teba nezodpovedne aj voci nej. Neviem ci si vedela ze ona si na to velke vysetrenie objedna vzdy len jedneho cloveka za cely den. Tak uz preto by som mala voci jej casu respekt.
Lol pisem uzivatelke s nickom Drienka ale samozrejme zacne sa do toho pliest uzivatelka s nickom spendlik odpoviem jej a do toho sa zacne pliest uzivatelka s nickom Ninka03 :D
Ninka teraz ti odpisem tak dufam ze sa na tuto odpoved ozve nejake user s nickom Simijee :D
Mimochodom, vacsina veci v zivote je ze skusim a uvidim ci vyhovuje alebo nie, nikto tu nie je nesvojpravny zeby sa nejakou navstevou niekomu upisal. Kazdy ma pravo robit si co chce a ako chce.
Albertka za svoj cas berie cash ze? Takze recicky o oberanie casu a strate casu si nechajte.
Prepacte, skocilo mi to tam omylom dvakrat.
Pani Albertova pomaha roznym sposobom. Je to psychologicka tak asi preto si Prezyvka55 mysli ze predpisuje lieky na psychiku. Ale myslim ze nic take nerobi. Nam pomohla v celkom inom smere. Mali sme velke problemy s nasim 17 rocnym synom, mal problemy v skole, s kamaratmi nemal ziadne sebavedomie a dokonca az odmietal chodit do skoly. Boli sme u nej na pohovore kazdy zvlast a potom s manzelom my dvaja spolu. A potom syn sam a jej odporucania nam velmi pomohli. Syn sa od nej vratil doslova nadseny. Nikdo mi nevyhovori ze jej pristup je naozaj mimoriadny. Predtym chodil syn k psychologovi rok a nic sa nemenilo. Aj ja som bola u toho jeho psychologa asi dvakrat ale take bezne rady co si precitam aj v knihe. Navsteva pani Albertovej mala velky zmysel a veci sa pohli. Nas syn na nu neda dopustit. Viem ze si s nou stale pise maily neviem sice o com ale vidim tie zmeny na nom a to je pre mna dolezite. Nie je to obycajny clovek ani obycajny psycholog nech si hovori kto chce co chce. Ma v sebe ovela viac. Neviem co to je ale citite sa s nou velmi dobre da vam nadej a uz po prvom stretnuti viete ze sa vsetko moze na dobre obratit a aj sa tak potom stane.
Pani Albertova pomaha roznym sposobom. Je to psychologicka tak asi preto si Prezyvka55 mysli ze predpisuje lieky na psychiku. Ale myslim ze nic take nerobi. Nam pomohla v celkom inom smere. Mali sme velke problemy s nasim 17 rocnym synom, mal problemy v skole, s kamaratmi nemal ziadne sebavedomie a dokonca az odmietal chodit do skoly. Boli sme u nej na pohovore kazdy zvlast a potom s manzelom my dvaja spolu. A potom syn sam a jej odporucania nam velmi pomohli. Syn sa od nej vratil doslova nadseny. Nikdo mi nevyhovori ze jej pristup je naozaj mimoriadny. Predtym chodil syn k psychologovi rok a nic sa nemenilo. Aj ja som bola u toho jeho psychologa asi dvakrat ale take bezne rady co si precitam aj v knihe. Navsteva pani Albertovej mala velky zmysel a veci sa pohli. Nas syn na nu neda dopustit. Viem ze si s nou stale pise maily neviem sice o com ale vidim tie zmeny na nom a to je pre mna dolezite. Nie je to obycajny clovek ani obycajny psycholog nech si hovori kto chce co chce. Ma v sebe ovela viac. Neviem co to je ale citite sa s nou velmi dobre da vam nadej a uz po prvom stretnuti viete ze sa vsetko moze na dobre obratit a aj sa tak potom stane.
To by si každý kto k nej ide mal najskôr rozmyslieť čo od toho očakáva. K nej sa nejde tak, že vyskúšam a uvidím. Alebo sa chceš vážne liečiť, alebo tam nechoď. Lebo je to inak strata času aj pre teba. Ona je prísna, ale aj pre pacienta veľa robí. Myslím že mnohí z nás čo sme boli alebo sme jej pacienti sme už predtým vyskúšali aj iných. A každý mi dá iste za pravdu, že u nej je to celkom iná kategória. Jej záujem a starostlivosť sa dá s málokým zrovnávať.
spendlik neviem aky si mala problem len vravim a za tym si stojim ze brat lieky na psychiku je kktina ... z jednej sracky do druhej.
ja som predtym ako som k nej isla vyskusala vsetky babske rady aj lekarov. aj som cvicila aj sa zdravo stravovala. ale problemy to nevyriesilo. pomohla az liecba.