Tak este predtym ako mi zacnete nadavat len tolko ze sa uz trapim po zdravotnej stranke velmi dlho. Mam 30 rokov som vydata a manzel by uz chcel dieta ale ja sa na to necitim. Ja som bola prakticky chora od malicka ale posledne roky sa to vystupnovalo. Moj muz je velmi prirodne zalozeny a neznasa uzivanie liekov. Ja som ale naopak sa radsej chcela spolahnut na lekarov. Kvoli tomu sme sa vzdy dost hadali. Potom jeden rok som uz brala 11 roznych liekov a zacalo mi byt z toho naozaj zle. Tak muz ma objednal k Albertovej a zacala som teda z jej liecbou. Vydrzala som to tri mesiace zo zaciatku mi bolo lepsie ale nejako som to nevydrzala dodrziavat vsetko to co mi kazala. Aj zmena jedalnicka aj ine predpisy a to vsetko okrem liekov. Aj som sa kvoli tomu z muzom hadala lebo on mi do vsetkeho kibicoval a vsetko sledoval ci to dodrziavam. To mi liezlo dost na nervy. Mozno aj preto som sa na to vykaslala ja neviem. Sama neviem co mam spravit ci k nej mam ist znova alebo si mam najst niekoho ineho. Ani neviem ako to ona berie ked jej clovek prerusi liecbu lebo uz som sa jej neohlasila aj pol roka. Ci je mozne zacat zas od zaciatku. A este by som chcela vediet ci ta liecba ma naozaj vyznam a ci niekto z vas to vydrzal aj dlhsie a ci mu to pomohlo. Mne najviac na tom vadilo to ze mam nieco presne dodrziavat. Ale ked by to pomohlo tak by som to este skusila.
Vykaslala som sa na liecbu u Albertovej. Co teraz?
sice hej to je logicke.... ale aj tak by som poprosila aspon nejaky jeden priklad
isto to budú doplnky výživy,, lebo ona nie je MUDr., takže lieky na predpis nemôže predpisovať
mozem malu otazku na tych ktori u nej boli.... to co predpisuje to su lieky (normalne na predpis) alebo su to doplnky vyzivy? mozete napisat aspon nejake dva priklady tych liekov? ja viem ze na kazdy problem asi neco ine... napiste aspon jednu vec co vam objednala...
Ninka03 dakujem za odporucania vytlacim si ich a zoberiem si ich k srdcu :D Samozrejme vo vsetkych bodoch mas pravdu a nebudem ti oponovat.
Latina :D som myslel ze si nechcela rozoberat debility zenaty nie som ale byvam s priatelkou uz niekolko rokov, dik za opytanie a za zaujem.
ebi777 akoze v com sa mylil? :D napis to do nejakeho suvetia alebo jednej vety nech sa tu nehrame na mystikov.
Inak ked pises ze ako ma dobre poznas tak urcite vies ako strasne ma trapi ze idem tebe alebo niekomu na nervy ze :D.
Hlavne keď je na fóre permanentne a prispieva do všetkých možných tém. Tak neviem kedy tak excelentne vykonáva tú svoju laboratórnu prácu.
Toto fórum je asi jeho jediná ľudská spoločnosť.Už preto by sa k nej mal správať ohľaduplnejšie. Lebo tých živých z mäsa a krvi už musel dávno otráviť a stratiť.
ale prezývka ideš mi poriadne na nervy,,,, každí kto tu chodí dlhšie, tak pozná tvoj prístup, ak náhodou sa sekneš,, tak si nepriznáš chybu, ale kktiny začínaš prekrúcať až to nemá hlavu ani pätu, robíš to stále a je to trápne,,, nestalo sa to prvý krát
Toto sem sice nepatri, ale ty urcite nie si zenaty. Lebo manzelstvo vyzaduje kompromisy a aspon ciastocnu uctu k inym. Ale hovor si co chces, myslim ze si jediny zo vsetkych co do tejto temy prispeli ktory suhlasi s tvojim nazorom.
Latina ako keby si na tom nemala podiel ked reagujes na debility.
prve spendlik potom ninka potom ty a potom karolinka ... za tento spam mozte vy, vobec sa s vami nikto nebavil vy ste reagovali na mna
takze za tuto trapotinu si mozte tiez.
Inak suhlas, bloknutie by ti nezaskodilo.
Preboha uz prestan, ved toto je trapne. Ty to necitis?
Tu hodi niekto temu, pyta sa na konkretnu vec a snad niet temy aby tam niekto kto k tomu ani nema co povedat neprisiel a nemudroval. A samozrejme o niecom celkom inom nez na co sa zakladatel temy pyta. Ani sa necudujem ze niektorych ludi blokuju, ved aky ma toto vyznam, komu to pomoze, ked sa tu len tak bohapusto tliacha?