Poradte ako..mam nejak.vazny zdr.problem..bohuzial odbornici niesu..a ja nerobim nic ine len vkuse hladam a citam na googli..psychika je v haji..same
negat.myslienky. Ani v robote nemyslim na nic ine. A neviem ako z toho zacarovaneho kruhu odist :-(
ani v noci spat nemozem.vsetko je na prd. Ja chcem zit normalny zivot ako kedysi....preco sa s nami takto osud zahrava...Preco..:-(...preco vsetci naj.kamosky su len na kratku dobu...:-( preco tolko zlaa...a bolesti..
Prekonam toto vsetko niekedy..alebo som navzdy stratena?
Ako znova zacat zit
Dik,dik.
fajn sprava... drzim paluchy
Srdečne Ti gratulujem a prajem, nech sa Ti aj ďalej darí :)
Nie. Nasla som certifikovanu lekarku koznu...Konecne mam nejaku tu liecbu..bez liekov. Hned pri prvom osetreni..inj.pyridoxin plus osetrenie pleti hned v ambulancii. A dalsie objed.kontrolne. Ze chce to dlhodobejsiu liecbu..ale bude dobre. Musim byt trocha trpezliva. Boze uzasny pocit na dusi.
Nejde o lupus?
Pozri na youtube videa doktora Hnizdila. Niekoho takeho by si potrebovala.
No ja byt na tom takto psychicky ako ty a ta beznadej... Skusim vsetko a ako prve nejakeho lekara alternativneho, ktory lieci cloveka celostne nie len vonkajsoe prejavy ako kozna. Takeho co ti pozrie aj na dusu. Dost sa tu spomina Albertova neviem ci riesi aj taketo veci ale skusila by som vsetko. A co tvoja strava? Robili ti aj testy ci nemas nejaku alergiu na potraviny?
A k tomu zopar podrazov od ľudi.,..a to všetko sa zomlelo v jednom časovom horizonte.
Všetko to začalo v lete.,ja som to tu už viac krát písala do rôznych tém. Kto tu chodí častejšie možno vie o čom.
Začalo to prudkou bolesťou zuba zablombovaného. /vlastne zub pobolieval od apríla/ a prepukol v lete. Ešte stále to není o.k. Po zmene zubára.,ešte snímok u novej zub.lekárky a plomba..aj ked citlivosť ešte je.,možno pre prečistení zub.krčka..tá výplň v zube..môže reagovať.--
V tom istom čase v lete sa mi začala tvoriť vyrážka pod jedným okom a príšerne svrbela.,neskôr pod druhým,zlievalo sa to..dosť sato šírilo..až ku oku.,oko začalo svrbieť..visine oč.kvapky. Za týždeň na spánkoch červené fľaky.a nos.,niečo motýľové. Navštívila som kožnu..vyjadrila sa.,nebudem tu písať aku diagnozu.,bola to zlá,hrozna sprava..net,google,forum..pamätám si ako som tie dni plakala. Neskôr celé čelo inf.vyrážky..červené fľaky, červená som bola niekedy aj celá a príšerne to svrbelo trocha pálilo. Nasadené kortikoidy.Veľmi málezlepšenie. Potom to boli antimykotiká.,tie zabrali úplne..bola som celá happy,že som z toho von. No o dva dni všetko sa vrátilo..znova chodenie+obv.lekárka..krv.obraz a sedim. ok..a dokola asi tak mesiac,dva..potom vyšetrenie na gastro pozit. HP. Po vybratí antib.,žiadne zlepšenie.,kontrola vo februári.
+alergologia, či to nebude z alergie ..všetko ok.
Ak ma vidí prak.lekár alebo kožná..idu im prasknúť nervy. Vraj si musím prísť nato sama, hodiť nato makeup a hotovo. Skončila som s nimi.
Otvorila som google..našla nejaké antimykotika....kokosový olej, výťažok zgrep.jadierok..lenže žiadna úľava. A ktomu kadečo za tým môže byť..som z toho vystrašená, akonáhle sa ráno postavím z postele ako prvé sa kuknem na seba ako vyzerám.
A ako sa mám teraz? jeto horšie..občas celá horím -tvár.,dokonca ma to aj budí. Typické sú výrazné červené líca ktoré dosť pália, je prítomné aj svrbenie tváre, čelo...aj na nohách to svrbenie cítim, sem tam fliačik+na rukách. Tie líca vyzerajú.,niesu celé červené ale také fľakovité..a vytvarajú taky celok. A čelo po sprchce mierne olupáva..:( A tak ako to začalo pod očami boli mierne vačky, teraz je vidieť opuchy aj celých líc, akoby sa tam hromadila voda, alebo ja neviem čo za tým je.
A takto musím fungovať,chodiť do roboty...
Ešte som rozmýšľala ak ma nevyhodia z ambulancie..nech spravia pečeň.testy. Preventívka ma čaka až o rok. ale ja potrebujem teraz.
fokusy zub.krčne.gyn.zamnou..čakam vysledokz gyn.inak všetko ok. žiadne cysty na rng dutín. Ja by som aj magnet.rezon.,či je tam všetko ok.,ale ako..
A máme už január a ja stále neviem príčinu, čo to robí a nik mi ani diag.,okrem kožnej ta rovno tri..
a pravda môže byť úplne inde..
A nemám ani žiadnu liečbu..:(
Nerobím nič iné len tu sedím a googlím a lámem si psychiku .:(..a k tomu to ostatné..
Tiez som bola na dne ako ty a som nazad :) uz myslim pozitivne :) cize mas asi depresiu alebo nieco podobne psychickeho razu...tiez som tym presla a mozem povedat, ze zmena toho, coho sa tykala moja depka, mi pomohla. Zle vztahy, ktore ma trapili, som ukoncila, miesta, kde som musela chodit a robili ma nestastnou, uz navstevovat nemusim, mozem robit veci, ktore som vzdy chcela vdaka veku a plnim si svoje tuzby. Hlavne ta samostatnost mi robi radost. To je individualne ale davam ti nadej, lebo ja som svoju videla pochovanu a ona napriek tomu zasa ozila :) predtym som si myslela, ze za vsetko zle mozem len ja, ale potom som prevzala zodpovednost za svoj zivot, prestala som mrhat energiou na ludi, ktori ma nicili a je mi dobre...nesmies byt dobra k tym co ti ublizuju. Nebud k nim vobec nijaka! Stran sa ich...