Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako znova zacat zit

Príspevok v téme: Ako znova zacat zit
wwww.

Poradte ako..mam nejak.vazny zdr.problem..bohuzial odbornici niesu..a ja nerobim nic ine len vkuse hladam a citam na googli..psychika je v haji..same
negat.myslienky. Ani v robote nemyslim na nic ine. A neviem ako z toho zacarovaneho kruhu odist :-(
ani v noci spat nemozem.vsetko je na prd. Ja chcem zit normalny zivot ako kedysi....preco sa s nami takto osud zahrava...Preco..:-(...preco vsetci naj.kamosky su len na kratku dobu...:-( preco tolko zlaa...a bolesti..
Prekonam toto vsetko niekedy..alebo som navzdy stratena?

redka

takto... ide o fyzicke priznaky alebo o psychicke? vies ludia by aj pomohli, len ked nic o sebe nepovies... depku mozes mat z roznych pricin... moze to byt aj pricina fyzicka aj nejaka traumaticka udalost a pod... ale ked nic nenapises, tak tazko nam hadat...

redka

takze vlasne nepotrebujes nic riesit a nepotrebujes pomoc.... nememu dietatu ani vlastna mat nerozumie... nepovieme ti ako nastartovat psychiku ked nevieme kde je problem...

wwww.

Ved toho sa obavam.ze potom tu niekto hodi nieco zle..ja nebudem dobre spat.depka..a vsetko v haji ..:-(
A toje to...aj by som o tom.potom nie....zamknem v sebe....a takto to chodi dokola.

MATOS

No možno o tom práve napísať nie ej najhorší nápad.Ak som to správne pochopil, tak si sa na to snažila nemyslieť a nejako s to nezlepšilo, asi skôr naopak. Takže možno sa dostať k tomu problému by nebolo zlé :)

wwww.

Lenze nemozem v kuse o tom tu pisat.a ani nato tolko mysliet. V prvom rade potrebujem nastartovat psychiku spravnym smerom. A nevie ako zacat a ani kde..

MATOS

No, možno by to chcelo nejaké tie príznaky, ktoré si hľadáš na googli a tak. Všetko to môže prameniť len z toho a ak zistíš, čo to je a ako by sa s tým dalo možno bojovať, vyriešia sa snáď aj tie ostatné problémy. :)