ako dosiahnut aby priatel vzdychal??

no.name

ja osobne sa nehanbim prejavit svoje pocity a napriklad pri orale, co mam velmi rad, sa nebojim vzdychat ked sa mi to paci. ale ja mam skor opacny problem. priatelka, nech robim co robim, sa nejako neprejavuje. a ked, tak len velmi potichu. neviem ci je problem vo mne, ci to teda pre nu nie je az take dobre, alebo co... a pri tom by sa mi to moc pacilo a strasne by ma to vzrusovalo. ale zase povedat jej to nechcem, lebo nechcem aby to robila len preto...

Lejdy

Heh zabicka dobre si to rieeškovala :D si to viem predstavit jak on vzdychá a ty sa začneš rehotať :D no heh dobrá si :D:D:D No a inak k veci aj mne sa to páči ked chlap vzdychá alebo aspon ked to na nom nejako inak vidno že riadne po nečom túži heh tak to ma vie dostať najviac a ja som najradšej len taký tichý pozorovatel, keď sa to šecko spraví samo, pre mna je sex príjemný relax s riadnym koncom :)) No a neviem ja na chlapovi hladam tie zázračné miesta, ved viete.. :D Napr. rada jemne škrabkám po bruchu alebo po ladvinách...ved viete :D :D :D

vzdychy

Heh, no toto je dobre :-D. Ja som holka a nevzdycham vobec, nejako to k tomu nepotrebujem, nejde to zo mna, keby som to robila, tak je to nasilu a nevedela by som si to uzit, kedze by sa musela sustredit na robenie nasilu vzdychov :-D.
Clovek nepotrebuej vzdychat, aby druhy na nom videl, ci sa mu to paci a ci nie. Staci to vyjadrit mimikou, haptikou, hocicim :-D.
Ale napriklad, u nas je to opacne. Ja nevzdycham a priatel HEJ!! Samozrejme v miere... z neho to ide od seba. Od vzrusenia vzdycha....my mame zamenene role :-D

zabicka1611

ja si zas neviem predstavit ze by moj priatel vzdychal :D pre mna to je take divne....byvaly priatel zvykol nehorazne hlasno vzdychat...az tak ze som sa niekedy proste neudrzala a musela sa smiat...asi aj preto stroskotal nas vztah...myslim ze vzdychanie sa hodi viac k zenam ako k chlapom...teda ak vzdycha po tichu tak to sa da...ale hlasno? no neviem :)

Erika222

Raz som sa maznala s chlapom,co tak nadherne vzdychal...boooze,ked si na to spomeniem zrychli sa mi tep.Ja si myslim,ze je to velmi individualne.Niekto proste vzdycha a niekto nie.Niekto sa moze i hanbit...

ludka98

Treba ho skusit urobit viackrat za sebou v priebehu kratkeho casu. Mne sa to sice este nepodarilo, no kamoska vravela, ze jej "zrebec" po tretej ejakulacii dost vzdycha a vraj si to velmi uziva.

cica987

Ahojte. no moj tiez nevzdycha tak ako by sa mi to pacilo:-( tak ale ked to uz nanho ide, ze je na vrchole tak vtedy si i zavzdycha:-) a to je take.. potesujuce:-D ked wem ze sa mu to paci.. predsa len to spravi radost:-)))

cukricek18

ALE MNO BABY... aj mne sa to velmi paci.. aspon vidim ze mu robim dobre.. ale ked vidim uze uz je na vrchole, vtedy ma zatvorene oci, znehybnie a brutalne si to vychutna..:) ale paci sa mi ked mi tak potichy vzdycha do uska..:).. je to take roztomile..:)