mozno sa vam to bude zdat trapne ale...totiz sa bojim o moju mamu ked aj nieka ide sa bojim ci ju niekto neprepadol alebo ci si niekde nevytka napriklad nohu alebo ci neodpadla alebo ci nespadla niekde a nelezi tam so zlomeninou alebo nieco...hocico a pozom ma chytaju uzkosti
asi niesom normalna... strasne sa bojim, ze sa mojej mame nieco stane, neviem si pomoct ale stale musim mat o nu starosti a zdy sa to este prehlbi ked mi povie ze jej nieco je vtedy som od strachu cea bez seba a chyta ma zufalstvo
pritom je moja mama zdrava aj dusevne aj fyzicky no ked ju co len trochu pobolieva hlava alebo trochu prechladne hned sa zacnem o nu bat a niekedy si dokonca predstavujem ze ked ju po taych 25-30 rokoch mozno najdem nedajboze mrtvu v posteli ze sa zabijem aj ja
myslite ze to moze byt daco vazne?myslim so mnou lebo nemam okkrem nej nikoho uz vsetci sa mi koli promlemom co mala so mnou otocili chrbtom, neviem si predstavit, ze budem mat povedzme 50rokov a budem zit bez nej..............to radsej by som isla na ten ony svet aj s nou