Vyrazky na penise aj na predkozke

mato22

nie neskúšal ale už som o tom počul... vážne to pomáha ? =) a dá sa to kúpiť v lekárni aj bez recepru ?? inak dík za radu ja veru porozmýšlam....

mato 22

hej kluci aj ja to mám a newím čo s tým... mám to už pomerne dlho a jediné čo pomôže je nakrémovať si to troška krémov DAVE... ale tým sa toho natrvalo nezbavím... newiete jako to uplne odstrániť ? nejakú mastičku abo tak nejako bo k doktorovi pôjdem až ked budem upe bez nápadou.... dík :)

dennis

a ked si kupim ten canesten, tak v akom mnozstve si to tam treba natriet a ako casto??? len na miestach kde mam tie bodky??

rehhay

ja to mam itez mam asi tak 2 ale vyzera to skor ako znamienko nie ako vyrazka fkat os tim treba ist k doktorovi alebo to len tak?

dennis

to iste maam aj ja...uz skoro jeden rok na predkozke mam take biele bodky...este som tiez nemal pohlavny styk len vela masturbujem.....co to moze byt??? je to vazne??

lalo

Aj ja to mam a este som nemal pohlavný styk, neviem co stym mam robit, urologovi sa bojim ist. Radsej by som bol keby sa to dalo odstranit nejakou mastičkou.....