na penise mam take male vyrazky neboli ma to nedaju sa vytlatic len dve su take velke cervene na predkozke mam tiez kopu malych bodiek co s tym????? Pohlavny styk som este nemal
Vyrazky na penise aj na predkozke
Caute mam tiez problem mam 14 rokov a na predkozke mam vela bielich virazok alebo nieviem co je to mam to uz dlhsiu dobu ked som bol mali asi uz od 9 rokov som to mal poradte mi prosim co stym dakujem.
Ahojte chalpi takze je mi 16 rokov a mam problemze v oblasti zaludu mam vela malych bielich bodiek ... a nechem s tym ist ku koznej lebo mi to je trapne skuste mi daco poratit ty ktory si tym uz prešli dakujem vam :) moc by mi pomohla pomoc som z toho dost zufaly
Cawte. Takze aj ja mam biele `vyrasky`. su sustredene najma pri koreni a postupne sa ich mnozstvo ubuda - pri predkoske. najviac su sustredene po lavej strane penisu. Bol som s tym za koznou lekarkou, povedala mi nasledovne: ste moj druhy `pacient` s takymto problemom. je to zdedene. PROBLEM je v tom, ze na penise je jemnejsia pokoska ako na zvysku tela. /podla mna je to vidiet napriklad na zenskych bradavkach - taktiez take biele bodky/ povedala ze pravdepodobne vela s tym urobit nemozem, ale predpisala mi ELOCOM - je na zjemnenie pokosky. a ze `vyrasok` sa nezbavim az za dlhsiu dobu pouzivania a nevie ci uplne. co a ako si myslim ze budem vidiet po 2-3 tyzdnoch. potom sem napisem. cawes :>
Ahojte!Mam tiez podobny problem s vyrazkami-male cervene bodky.Sem tam sa mi to objavi,potom to zmizne a dokola.Moze to byt z castej masturbacie ? :D ... tak 2 krat denne :D ?
pocujte tie vyrazky môzu mat za nasledky aj nepolodnost?
mato22: ahoj ako yabera ta masticka alebo nie? a ak ano ybavita toho navydz dik ya odpoved
no tak mato, nejak si nenapisal ze ci ti to zabralo alebo nie...
noo kluci už som si ho kúpil... snád to zaberie.. stál presne 94 sk a upe pohode bez predpisu.... dík za odporučenie kúpiť si to..=) ked zaberie tak napíšem... a ak nie tak napíšem tiež :D
chlapici canesten je volne kupitelny bez predpisu v lekarni stoji asi cca 70sk inac je to urcene na zapaleny zalud a je urceny hlavne na mykozu sa mi vidi a ma tiez definfekcne ucinky...ale sak na letaku to mate napisane