Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyrazky na penise aj na predkozke

cicoi

Caute mam tiez problem mam 14 rokov a na predkozke mam vela bielich virazok alebo nieviem co je to mam to uz dlhsiu dobu ked som bol mali asi uz od 9 rokov som to mal poradte mi prosim co stym dakujem.

dado00000000

Ahojte chalpi takze je mi 16 rokov a mam problemze v oblasti zaludu mam vela malych bielich bodiek ... a nechem s tym ist ku koznej lebo mi to je trapne skuste mi daco poratit ty ktory si tym uz prešli dakujem vam :) moc by mi pomohla pomoc som z toho dost zufaly

haffan

Cawte. Takze aj ja mam biele `vyrasky`. su sustredene najma pri koreni a postupne sa ich mnozstvo ubuda - pri predkoske. najviac su sustredene po lavej strane penisu. Bol som s tym za koznou lekarkou, povedala mi nasledovne: ste moj druhy `pacient` s takymto problemom. je to zdedene. PROBLEM je v tom, ze na penise je jemnejsia pokoska ako na zvysku tela. /podla mna je to vidiet napriklad na zenskych bradavkach - taktiez take biele bodky/ povedala ze pravdepodobne vela s tym urobit nemozem, ale predpisala mi ELOCOM - je na zjemnenie pokosky. a ze `vyrasok` sa nezbavim az za dlhsiu dobu pouzivania a nevie ci uplne. co a ako si myslim ze budem vidiet po 2-3 tyzdnoch. potom sem napisem. cawes :>

miso

Ahojte!Mam tiez podobny problem s vyrazkami-male cervene bodky.Sem tam sa mi to objavi,potom to zmizne a dokola.Moze to byt z castej masturbacie ? :D ... tak 2 krat denne :D ?

mato22

noo kluci už som si ho kúpil... snád to zaberie.. stál presne 94 sk a upe pohode bez predpisu.... dík za odporučenie kúpiť si to..=) ked zaberie tak napíšem... a ak nie tak napíšem tiež :D

wht

chlapici canesten je volne kupitelny bez predpisu v lekarni stoji asi cca 70sk inac je to urcene na zapaleny zalud a je urceny hlavne na mykozu sa mi vidi a ma tiez definfekcne ucinky...ale sak na letaku to mate napisane