Veríte na horoskopy?

Príspevok v téme: Veríte na horoskopy?
výnimka

Ahojte, dnes som si len tak z nudy prečítala horoskop a na jednej stránke bol pozitívny, celkom fajn. Ale akosi som si s tým nedala pokoj a prešla som aj na druhú, kde bolo písané, že stratím milovaného človeka... :-( Teraz sa bojím, či to môže byť pravdivé... :-( Veríte na také niečo? :-( Ďakujem...

Zuzana209

ahoj, horoskopy, astrologia, veštectvo ako aj ezoterika celkovo - toto všetko je z duchovného hľadiska "temnota"
- znie to možno odvážne ale žiaľ je to pravda.

Táto pravda je popísaná v biblii kde priamo Boh upozorňuje človeka, aby tieto veci nesledoval ani nepraktikoval. Ja som veriaca a Boh sa stará o mňa ako o svoje milované dieťa, chráni ma a dáva mi všetko čo potrebujem. Môžem ale z vlastnej skúsenosti potvrdiť, že ked som sa vracala ku kresťanstvu , prežila som mnoho duchovnej bolesti vďaka tomu, že som predtým sledovala horoskopy a zaoberala sa ezoterikou.
Musela som aj vyhodiť všetky knihy s touto témou v nášho domova a vyznať ľútosť pred Bohom za tieto praktiky. Keď som sa z toho vnútorne očistila, a očistila som aj domácnosť od všetkej ezoteriky - doslova som začala prežívať vnútorný pokoj, ktorý som predtým nepoznala a aj som začala spať ako malé dieťa, ...
Prosím každého kto sa týmito vecami zaoberá - hneď s tým prestante, obrátte sa k Bohu a k nemu volajte. Odovzdajte jemu život a oľutujte svoje chyby a nakoniec - ak túžite prežívať nadprirodzené veci - tak práve živé kresťanstvo vám to umožní v omnoho bohatšej miere ako astrologia..posielam svedectvá, pre inšpiráciu:

www.youtube.com

Emma3

Osobne si myslím, že je to blud :D neverím, že všetkci ludia, ktorí sa narodili v ten istý mesiax alebo znamenie majú rovnaký "osud"

silvusiq

V horoskopy neverím, sú to len bludy teda aspoň tie v časopisoch, astrológia je o niečom inom a horoskop ovplynňuje aj iné veci aj hodina narodenia, ascendent a iné veci

Tyna_Mal

Ja horoskopom verím, ale neznamená to, že sa nimi 100% riadim. Skôr si ich čítam len tak zo zvedavosti na www.astrohoroskop.sk . Riadim sa nimi tak, že si z nich vyberám to, čo sa mi páči, takže či ti jednou v horoskope vyšlo niečo zlé, tak neprepadajte panike, ale samozrejme opatrnosti nie je nikdy dosť :-).

dennis

Nad uveriteľnosťou a akceptáciou horoskopov je toho toľko, že by to skĺzlo do filozofických diskusií, kde by sa bežný človek stratil už pri prvej vete. Proste podľa mňa je horoskop tak neosobný, že uverí tomu len ten, ktorý tomu uveriť chce a ktorý sa bude naozaj riadiť horoskopom.
@eddings - fúúú, takto zneužívať naivitu ľudí? Ts, ts... :D

eddings

prave ma napadlo ze horoskopy na nieco dobre su...dobre sa tak da zoznamovat, vela bab tomu veri, alebo sa aspon tvari ze tomu veri. Takze dobry icebreaker, ak sa chcete dat do reci s opacnym pohlavim ;)