Veríte na horoskopy?

Príspevok v téme: Veríte na horoskopy?
výnimka

Ahojte, dnes som si len tak z nudy prečítala horoskop a na jednej stránke bol pozitívny, celkom fajn. Ale akosi som si s tým nedala pokoj a prešla som aj na druhú, kde bolo písané, že stratím milovaného človeka... :-( Teraz sa bojím, či to môže byť pravdivé... :-( Veríte na také niečo? :-( Ďakujem...

dennis

Horoskop sú podľa mňa univerzálne reči, ktoré nemajú reálny základ na osobnostiach jednotlivcov. Horoskopu uveria len tí, ktorí sa budú podľa neho riadiť. Ja to považujem za zbytočný žvást, každý človek je strojcom svojho šťastia. Good luck

ajajaj jajaj

Kde na to chodia? vedia dobre cim zaujat! laska vstahy financie este ta upozorni na opatrnost no kto by neodolal.

ajajaj jajaj

čital som raz jeden horoskop v nemenovanom tyzdeniku panna-to som ja. Asi o par tyzdnov vtom istom tyzdeniku citam presne to iste OKOPIROVANE pre barana. Vdacna tema na vyplnenie praznich miest. Všimneme si ale aj sama abstrakcia nic konkretne.To posobi prijemne na uvolnenie mysle mozes si vybrat hociktory z 12tich vsugeruj si a vestba je tu.

Hdjdndmd

Je to najvačšia blbosť aká može byť. Zaráža ma, že dokonca aj ateisti kt. vraj neveria v nadprirodzeno radšej uveria týmto báchorkám ako Bohu. Pamataj, že keby to bolo dobré a užitočné, tak by to určite nedávali stále v TV, pomocou ktorej ľudí snažia len oblbovať, klamať a meniť názory. Radím vyhýbať sa tomu, čo ponúka mainstream

AnittaS

Horoskopy su pravdive, rozlozenie hviezd a vesmiru nemoze byt nahodne, a ma na nas vplyv vsetko so vsetkym suvisi....

Bruno333

Prave preto som pisal nieje horoskop ako horoskop...to akokeby ja napr.Ing, by som si dal titul Mudr a isiel liecit ludi a ludia by potom povedali ze lekari nevedia liecit.
Urcite by som neriesil horoskopy v casopisoch, to je cisty biznis, vzdy je tam 90 percent pozitivneho a 10 percent negativneho,overte si to.
Horoskop jedine u renomovanych odbornikov na konkretnu osobu, kde sa prihliada na ovela viac aspektov ako len znamenie...

ebi777

presne tak, ktorému horoskopu mám veriť? na každej stránke píše niečo iné..

ďaľšia vec je, že tak všeobecne píšu, že jednotlivé fakty si viem pripísať k hocičomu, čo sa mi počas dňa stane...