Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Miľujúci manžel, ktorý bol podvedený

Príspevok v téme: Miľujúci manžel, ktorý bol podvedený
majordom

Predstav si bežnú online hru na nete s fórom samozrejme. Manželku, ktorá sa baví na tej hre, získava bodíky, je šťastná. Vediac, že doteraz nemala nijaký vážny koníček ma to aj potešilo. A potom ju to totálne pohltilo. Darmo som jej hovoril, že nech to robí s mierou, keď si zasadla k laptopu bol koniec každého rozhovoru, práce v domácnosti, starostlivosti o deti.
Po istom čase to prepuklo: chodila tam nielen kvôli bodom, ale kvôli jednému mužovi. A ten muž ju zviedol, navštívil, vyspal sa s ňou, prevolali desiatok hodín čistého času a napísali si tisíce sms.
Všetko mi povedala, darčeky od neho som zničil, telefón mám u seba, vraj to ukončili a chce ostať so mnou a našimi 3 deťmi.
Trápi ma, že sa nevzdala hry, vysoké umiestnenie v hierarchii, veľa jej pomohol priateľ ale mňa to ničí. Keď píše na fóre o hre, ukazuje mi to ale občas keď zabudne, alebo potom vysvitne, že to je totálna banalita, aj tak si sediac vedľa nej myslím, že snáď si ešte tajne píšu.
Ako získať späť dôveru k nej?

MultiLevel

anjelik, to co pises - Akceptuj to, alebo odíď a nechaj ju, nech sama príde na to, či je on to, čo vždy chcela - je super, suhlasim s tym, ale aby bol clovek niecoho takeho schopny, chce to velku a silnu osobnost. Vyzretu, taku co chape lasku v trosku inom zmysle...
Pre mnohych ludi to nie je jednoduche, kedze zijeme vo vztahoch plnych prikazov, zakazov, podmienok, ocakavani, slubov v style "ostanem s tebou navzdy", "si moj jediny" a podobne.... :)

majordom

Brat veci take ake su, nechat rozhodnutia, ktore nemozem ovplyvnit pre inych... To by mohlo byt riesenie. Len idem so psom a uvidim susedov - okolo 60 rocni - vencit tiez psa a drzia sa za ruky. Neviem co prezili ale teraz ich vidim spolu. Toto chcem. A napadlo ma ci nezazili za mlada to iste ako ja a dostali sa z toho. Pozitivne by to bolo tak, ale mna prepadaju myslienky, ze oni maju, co ja uz nikdy nebudem mat: su si verni.

majordom

Ano, ML, zistujem to kazdy den. Ona prezila svoj zivot v dost jednosmernej rodine, co chce otec, to chcem aj ja ale ked do toho zakrici mama vsetci skaceme na novu hudbu. Potom sme sa spoznali a ja som v podstate nemal naroky. Som vyrastal v rodine kde som bol samostatny a robil som si vsetko sam. A prebral som vela veci, ktore mozno v inych rodinach robi zena. Bavi ma upratovat, umyvat riad - nekecam - a ju som rozmaznaval. A ako posmech, ako pluvanec do tvare bolo, ked mi povedala, ze ona chce konecne slobodu a chce robit co ju bavi a ta hra ju velmi bavi.

anjelik *

Kľudne by som ti tu mohla písať nejaké tie hlboké duchovné múdrosti o tom, čo je pravá láska..ale nemalo by to žiadny efekt a ani význam. :o) Si tiež len človek, ktorý túži po tom, byť milovaný a dostávať presne toľko, koľko sám dávaš. A ak to ten druhý nerobí, tak máš na výber. Nájsť si niekoho iného, alebo teda zostať s ňou, ale v tom prípade sa prestať zožierať. Lebo život je príliš krátky na to, aby si ho premrhal riešením, ako ti to môže robiť, keď ty jej dávaš všetko. Proste môže, a ty si vyber. Akceptuj to, alebo odíď a nechaj ju, nech sama príde na to, či je on to, čo vždy chcela. :o)

majordom

To je to najhoršie, ze ma to velmi trapi. Anjelik, pokusim sa na to nemysliet dari sa mi dost dobre ale tych spustacov mojho smutku je tolko...

MultiLevel

majordom, nehovor mi, ze jej chyba u teba LEN to, ze nie si pre nu vtipny....Z toho sa nenaje v ziadnom vztahu. Pytal si sa, preco ju ovela viac bavia hry a nejaky milenec, ako starostlivost o domacnost, o deti, o teba? Patral si po tom, co sa v nej deje?

majordom

Uz sa to snazi obmedzovat ale chce to cas. Spominam si u nas doma ako moj otec stale sekiroval matku ked nieco videl, ze nie je podla jeho gusta. A ona kmitala. Pripadalo mi to ako necitlivost. Ja ked pridem z roboty a nie je vecera zjem najstarsi rozok s mliekom a je klud. Keby som tam zareval ako zraneny byk myslim, ze by aj heslo zabudla. Len ked to pripustim 15 rokov dalsich 15 bude trvat mozno ta zmena.

majordom

Anjelik, ja ju chapem. Nie som mozno pre nu dost zabavny. To mi stale aj vycita. Ale laska ked ma byt dokonala je bez podmienok. A to ma desi ked mam chladnu logiku vsak si matka, manzelka, nie je upratane a navarene, deti placu postavim proti horucim citom ako mi je s tebou dobre (s tym priatelom). Kolkokrat mi to povie za vecer ked ju masirujem... A predsa to nestaci. Ked clovek da vsetko a nestaci to moze cakat len na milost a nemilost. Ale si myslim, ze je to uz iny pribeh ako ten o laske.

anjelik *

Vždy si vyberáme to, čo v nás vyvoláva intenzívnejšie a príjemnejšie pocity. V prípade tvojej ženy je to svet virtuálnej hry, v ktorej sa môže naplno prejaviť. Ako bonus získala aj nového muža, s ktorým našla spoločnú reč, spoločný záujem...to je to, čo je ešte dôležitejšie..pretože to celý ten úžasný pocit ešte znásobuje.:o) Ty proti tomu postavíš starostlivosť o tri deti, príkazy a zákazy, apelovanie na to, že je manželkou a matkou. No, obávam sa, že to je príliš málo pre niekoho, kto má to, čo som popísala vyššie.:o)
Bežne sa na liečenie závislosti odporúča nahradiť ju inou závislosťou. Ale čo by to v prípade tvojej manželky malo byť, to musíš vedieť najlepšie ty. A asi jediné, čo ti viem poradiť je, aby si sa prestal trápiť. Ju ťažko zmeníš, môžeš ale zmeniť svoj pohľad na to celé a aspoň sa prestať sužovať tým, že ako môže byť taká. Môže, pretože je slabá a nevie to ovládnuť. To ale nie je nič na odsúdenie.:o)