Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Miľujúci manžel, ktorý bol podvedený

Príspevok v téme: Miľujúci manžel, ktorý bol podvedený
majordom

Predstav si bežnú online hru na nete s fórom samozrejme. Manželku, ktorá sa baví na tej hre, získava bodíky, je šťastná. Vediac, že doteraz nemala nijaký vážny koníček ma to aj potešilo. A potom ju to totálne pohltilo. Darmo som jej hovoril, že nech to robí s mierou, keď si zasadla k laptopu bol koniec každého rozhovoru, práce v domácnosti, starostlivosti o deti.
Po istom čase to prepuklo: chodila tam nielen kvôli bodom, ale kvôli jednému mužovi. A ten muž ju zviedol, navštívil, vyspal sa s ňou, prevolali desiatok hodín čistého času a napísali si tisíce sms.
Všetko mi povedala, darčeky od neho som zničil, telefón mám u seba, vraj to ukončili a chce ostať so mnou a našimi 3 deťmi.
Trápi ma, že sa nevzdala hry, vysoké umiestnenie v hierarchii, veľa jej pomohol priateľ ale mňa to ničí. Keď píše na fóre o hre, ukazuje mi to ale občas keď zabudne, alebo potom vysvitne, že to je totálna banalita, aj tak si sediac vedľa nej myslím, že snáď si ešte tajne píšu.
Ako získať späť dôveru k nej?

phoe

Máš k tomu ozaj blby pristup , ale preto, že vinu neustále pripisujes sebe. Máš pocit menejcennosti, asi už roky rokúce, milujes ju viac nez si zaslúži. On ju nechcel tak sa vrátila k tebe, ale miesto aby sekala dobrotu, tak ťa ešte ponižuje. Ty máš mindráky že ju nevieš uspokojiť, ale normálny chlap by vôbec nemal chuť spať s nevernou, hnusila by sa mi. No šéf je u vás ona, ty sa chovas ako podvedena žena, nie ako podvedený chlap.

majordom

Problem je v tom ze pre mňa je to zlozitejsie sa cez to preniest. Ona to berie ako skusenost lebo predo mnou nemala nikoho a hoci chvilkami tazko ale zbavuje sa toho. Niekedy mi tak hovori ze by sme boli na tom ovela lepsie keby mi to nepovedala. Neverim ze by sa jej to podarilo utajit lebo zmeny na jej správaní boli zjavne obliekanie nove veci malovanie čo predtym nerobila. Takze problemom som tu ja a moj postoj k tomu čo sa stalo. Rozoberat ju je z môjho hladiska kontraproduktívne.

majordom

Moja manzelka uz olutovala co spravila. V podstate sa stretli trikrat a on to ukoncilvidiac ako ju hlboko stiahol. Mozem byt skutocne vdacny ze nenatrafila ne pretahovacneho idiota zbierajuceho zenske skalpy. Teraz si už ani na hre nepisu a vyzera to ze to skoncilo. Ale zanechalo to spust v spalni sarkasticke poznamky aj ked potom vyznane ako prestrely s veľkym prepac ma vrhaju do totalnej neschopnosti. Strata dovery zo mňa urobila paranoida ktorý je nervny a prakticky ako muž nemá čo ponuknut. Ona spravila zle vyznala to mne náprava to ale pamata si ze s iným muzom to fungovalo a teraz ma vedla seba rýchlu roth s kopou sebaznicujucich poznamok po sexe ktory trval už aspon 3 tahy radsej nepreratavam na sek. To je ta brutalna pravda ze jej nevera mi ukazuje moju nekonkurencieschopnost.

Agnes998

Ako moze mat vobec matka troch deti cas cele dni travit na nete? Ked ju uz nezaujimas ty, to ani deti? Ty jej pripadas nudny, deti tiez? A ked chcela slobodu, to si mala premysliet skor ako sa vydala a mala tri deti. Ako pride mi ubohe od niekoho kto si necha spravit tri deti aby potom vyplakaval ze nema slobodu a nemoze flirtovat a spavat s inymi muzmi. Ci moze? Vsak ona to robi. Takze tu slobodu vlastne ma. Ty mi prides ako nekonecny naivny dobrak co na sebe necha drevo pilit. Keby si mal zenu, co je rovnako obetava ako ty, tak by ste si velmi dobre rozumeli a prezili spolu az do dochodku bez vykyvov. Ale ty si si vzal mrchu a nechces sa jej vzdat. Tak co ti radit. Ty mas evidentne zaujem vztah zachranit, ona ani moc nie. Tak ju prehovor na tu manzelsku poradnu ak bude ochotna ist. Ak nie a chce si len cele dni hrat svoje hry a stretavat sa s milencom, tak ti asi nic ine neostava ako robit doma vsetku pracu, starat sa o deti aj o nu, robit jej masaze a ona bude roztahovat inemu.

woo

je závislá, čiže nereaguje racionálne. treba ju odpojiť od tej hry. ako? kolko denne stravi pri tej hre? kolko casu s detmi? kolko v práci? má právo na relax, ale závislosť je zlá. ak ide o neveru, je to o to horšie. ty si velmi tolerantny, asi pre to ju nudis...paradoxne. neradim ti rozchod, neradim ti toleranciu. manzelska poradne, mozno, ale rozhodne hladat nejake riesenia. trochu detinske ale ucinne by bolo pokazit pc. aspon docasne. odpojit nejaku suciastku a dat to akoze do servisu. a v tom medziobdobi ju navyknut na prijemnejsi sposob travenia volneho casu. pod von, prejdeme sa. pod sadneme si do baru, pod pojdeme na biliard. vsetko nove co sa da. a nespomenie si na stupidnu hru. tyzden budu trvat abstinencne priznaky, ale bude mat co robit, nebude sa nudit. rozmyslaj, planuj. nevzdavaj to.

kafe

majordom, tiež si myslím, že vám viac pomôže manželská poradňa.
A môj skromný názor, tvoja žena by potrebovala trochu "prefackať" a nie sa spolu objímať a plakať. Je to ako by ste naťahovali sopeľ, babrali sa v ňom a potom sa ešte divili, že ste celí zasoplení.
Jedna vec je, že si v manželstve niekde spravil AJ ty chybu. Čo považujem za trochu dosť drzé od tvojej manželky je, že "ona chce konecne slobodu a chce robit co ju bavi (hra)". Ako prepáč, ale ak bola sprostá a nerobila čo ju baví (lebo času mala dosť, ty si v domácnosti pomáhal), tak to je jej hlúposť. Zviazaná reťazami nebola ani predtým ani teraz a vynucovať si slobodu po nevere, kde je ona vinníkom a robiť niečo čo partnera zraňuje.. no grc.

Ďalšia vec, čo mi kole oči: "najlepsie by bolo keby som ju opustil." Kamaráde počkaj. Ona bola neverná, ona by si mala zbaliť veci, vypadnúť (k rodičom, ubytovňa..) a sakra dobre si rozmyslieť čo chce. To je jej kus slobody, ktorým sa môže oháňať a naozaj naplno využiť. Nech ide. A ty by si mohol aspoň jediný raz v živote byť CHLAP, dupnúť si a nechať ju vybrať si - buď alebo! Nekompromisne. Čo môžeš stratiť? Ju? Už si ju stratil. Sám vidíš, ako to medzi vami vyzerá, keď si ťuťuli muťuli ohľaduplný, chápavý, na spoluprácu vždy prichystaný manžel! Ona si kopne, opľuje ťa, zraní a ty čo urobíš? Podľa mňa ju takto stratíš a nikdy to medzi vami nebude dobré aj keby si sa poskladal. Ak ju necháš odísť (obrazne povedané prefackáš ju) a ona bude môcť pocítiť na vlastnej koži čo všetko mala a vôbec si to nevážila, nevnímala, možno, opakujem možno, sa vráti a bude sa už inak správať. Je lepšie spraviť rázny rez ako predlžovať agóniu do nekonečna. Chlape nebuď blb, ja viem, že si dobráčisko a nevieš byť tvrdý, ale nechať sa zraňovať a ustupovať donekonečna, dokonca sa nechať urážať (tá poznámka v posteli)... si masochista? Keď si dal všetko a nestačí to, podľa mňa je na čase seknúť s tým a NEdávať NIČ. Do šľaka, ona ťa podviedla a ty si ten čo sa snaží ako blázon? Neni to trochu na hlavu? Nechaj ju, nech sa snaží ona. Pošli ju na dva týždne k rodičom, že chceš byť sám (lepšie by bolo vyhodiť ju, ale to nedokážeš). A aspoň chvíľu buď tvrdý k nej. Možno ju to preberie. Lebo ako vidíš, láskavý prístup nezabral.

majordom

Diky za radu. Zda sa byt logicka ale my si spolu aj poplaceme, objimame. Myslim, ze sme este blizko, nevzdialili sme sa, nie je medzi nami vykricana nenavist.

wreck

majordom, moj nazor bude strucny a tvrdy. uz to nikdy nenapravis a uz nikdy to nebude plnohodnotne v zmysle ako pises nizsie o tych dvoch 60-rocnych. mam pomerne dobru predstavu ako ti je. mrzi ma to uz len ked tu o tom citam. :((

su situacie, na ktore dvaja nestacia, pretoze sa medzitym medzi nimi otvorila priepast, cez ktoru jeden druheho nepocuju. riesenim zvykne byt levitujuci medziclanok, ktory obom sprostredkuje myslienky toho druheho.

vyhladaj poradnu, ak si naozaj presvedceny, ze chces zostat. ja, napriklad, som nebol.

majordom

Momentalne to vyzera tak, ze si nepomoze. Viete, ze mi uz parkrat povedala, ze najlepsie by bolo keby som ju opustil? Ale nepokracovala, aby som mohla zit s nim, lebo ju vraj nechce. On je tiez vo vztahu, ktoru nechce opustit. Povedala, ze by to bol trest za to co urobila. Ostala by sama s tromi detmi a potom by jej to doslo. Ale by uz bolo neskoro. Ja ju nechcem opustit, nechcem ju trapit ale toto napätie sa odrazilo aj na našom intimnom živote. Stres, strach, menejcennost a vykon v posteli? To by som musel byt bezcitne zviera. A ide ma rozhodit, ked mi povie, ze preto mi to neide, lebo sa mi nepaci. To ma niekde tak hlboko uraza...

MultiLevel

majordom, preco by si nikdy nemal zazit nieco take? Ked budes z celeho srdca po tom tuzit a verit, ze raz stretnes niekoho, kto bude k tebe pasovat ako zadok na serblik, tak sa to aj tak stane :)