neviete mi povedat ze ked po spovedi nejdem raz na prijimanie (jeden den), ci mozem ist na dalsi raz, dajme tomu na druhy den na prijimanie resp ci ked chcem ist, musim ist znovu na spoved. dakujem
Spoved pred vianocami
Jeden z vaznych hriechov je aj, ked sa clovek aspon raz za rok - na Velku noc, nevyspoveda a nejde na prijinanie... Takze uz ani s tymi 10 rokmi nemas pravdu :P
ak mas si po spovedi aj 10rokov a mas ciste nema vazny hriech a ciste svedomie, tak mozes ist
Ved dobre.nechcete ma nahodou zabit podaktori za moju otazku? Pytam sa.ak nemate odpovedat k veci,budte ticho.
Hriešnica uličnica ti LILUŠKA sadne ako uliate :D
Ja ta tak rad podpichujem ,ale to už asi vieš ty uličnica jedna ;)
a to jedine vtedy, ak sa jedna o lahky hriech, co v tvojom pripade nie je :)
neviem, preco sa k teme vyjadruju ti, co tu davaju prispevky odveci... tak ako sa k silikonkam nemozu vyjadrovat odporcovia a su zmazani, tak toto je to iste, ked sa vyjadruju ateisti... 098765 jedine, ak by si to olutovala a nemas v plane zhresit opat:)
to je smiešne, ťažký hriech a kedy ísť na spoveď a či vôbec môžeš. Mať tak vaše starosti.
So mnou Boh nadvezuje kontakt cez moje svedomie . Nepotrebujem spovednicu na to ,aby som sa dohodla o odpustenie s "vyssou mocou" .... vies moj zlaty !
Ty tiež chod na spoveď ty hriešnica ulicnica
ako to tu a vsade inde citam mam dojem ,ze nabozenstvo je vo vseobecnosti len historia hriesnych ludi ........ ale ok ,vasa vec :)