neviete mi povedat ze ked po spovedi nejdem raz na prijimanie (jeden den), ci mozem ist na dalsi raz, dajme tomu na druhy den na prijimanie resp ci ked chcem ist, musim ist znovu na spoved. dakujem
Spoved pred vianocami
Áno musíš bez srandy !!!!
Ahojte.bola som na spovedi a zhresila som. mam snubenca.ideme sa brat a mali sme sex.teraz uz nemozem ist na prijmanie,ze?az keby sa zas vyspovedam? lebo niektori ludia hovoria,ze ked hriech uprimne olutujete tak mozte ist na prijimanie.ci to neni pravda?musim koli tomu bezat na spoved?
dakujem vam vsetkym, nevedela som totiz ci ked nejdem na prijimanie raz ci mozem ist bez spovede na prijimanie opat bez spachania nejakeho tazkeho hriechu, ci sa to neberie ako podmienka - spoved a automaticky aj prijimanie, ak raz vynecham - opat spoved
ak dobre chapem,v sobotu si bola na spovedi aj na prijimani...v nedelu si bola na omsi ale nie na prijimani...a 25. chces ist na omsu aj na prijimanie?
tak ano,bez problemov,pokial si nespachala medzitym tazky hriech tak ano...keby si v nedelu nebola na omsi tak uz je to hriech ale ty si bola,len si nebola na prijimani...takze uplne v pohode:)
Keby tie oplatky dávali aspoň s medom tak možno sa zastavím...
A prečo si nešla? Aký ma to význam isť na spoveď a na prijímanie nie ?
Zlatý ateizmus...
cize dajme tomu ak som bola vcera na spovedi, dnes v kostole nebola na prijimani, mohla by som ist na prijimanie dajme tomu este 25?
na prijimanie nemusis ist, ale nesmies vynechat v prikazany sviatok omsu, inak musis ist znovu na spoved
samozrejme nesmies spachat tazky hriech medzi spovedou a prijimanim