Preco MMS nefunguje ...

Príspevok v téme: Preco MMS nefunguje ...
jano_s

mam uz 4 den silnu nadchu a kaslem a uzivam MMS kazdu hodinu 4-5 kvapiek riedenych s 50% roztokom kyseliny citronovej (necham reagovat 3 minuty). Napriek tomu nezlepsuje sa to, naopak zhorsuje. Mozno robim niekde chybu... Chcem poziadat o radu, resp. o vasu skusenost so situaciou, kedy to nefunguje, prip. nazor, v com moze byt pricina zlyhavania. Nechcem zacat s antibiotikami ...

Vopred dakujem za ochotu a radu.

luciano

RNG má s tým vitamínom C pravdu. Užívam céčko 3 gramy denne už roky a ani raz som nemal nádchu. Respektíve ak som ju aj dostal, tak mi za jeden deň prešla.

RNG

Oxidatory v tele sa pomerne rychle spotrebuju alebo vylucia, preto je rada doplnit si antioxidanty co najskor dobra. Len na to chybaju exprimentalne udaje, zialbohu. Tj je nezname, aka ma byt pauza medzi oxidatormi a antioxidantami.

Ericek

Vela ludi pri mms zabuda, ze odstranuje masivne z tela vitamin c... Takze take 2 hodinky po pouziti poslednej davky mms, pred spanim si daj konsku davku cecka :-)

RNG

Co sa v tele nepouzije do urciteho casu, to sa vsetko vymoci alebo zadrzi v peceni a vyluci zo zlcou. Tj vcitane vsetkych liekov, zivin, mineralov , vitaminov a podobne.
Ale ked beries masivne davky vitaminov, mas v krvi zvysenu hladinu , co je pre telo a zdravie dobre. Aj ked sa ich vacsina nakoniec vyluci mocom.
Takze ta hlaska lekarov o "drahom moci" je dobra blbost na odradenie ludi. Totiz to plati aj na ich lieky a to uz samozrejme nepisu. A tie ktore sa nedajboze zadrzia a zhromazdia v tele predstavuju samozrejme skodlive zamorenie. A ani to uz nepisu, vsakze.
To pri vodorozpustnom vitamine C samozrejme nehrozi

RNG

MMS nie je vseliek, len silny oxidator, tj je ucinny na mikroby a rakoviny, ktore sa daju kyslikom znicit.
Infekcie v nosnych dutinach treba adresovat tam kde su, a teda nic ustne brane na ne nie je velmi ucinne.
Ja mam velmi dobru dlhorocnu skusenost potlacanim kvapockovych infekcii zachytenych v prinosnych dutinach kvapkanim roztoku citricidalu v leze s hlavou zaklonenou co najviac dozadu, aby sa to dostalo aj do celnych dutin.(jediny pravy citricidal je dnes citricidal profesional vyrabany BioChem research, ostatne su zialbohu len slabe vytazky z grapefruitovych semienok, bez obsahu quaterniovych zlucenin, ktore sa chemicky vyrobia z z vytazku z grapefruitovych semien v patentovanom procese na povodny ucinny citricidal)
Pomahaju aj masivne davky vitaminu C, teda na virusovu nadchu, kde davka esteru C je 1 gram kazdu hodinu, vcitane noci po dobu 3 dni.

suprum

vieš ako sa to hovorí, že nádcha trvá bez liekov sedem dní a s liekmi týždeň. takže jediné čo ti naozaj pomôže je trpezlivosť. vykašli sa na mms, môže to byť rovnako škodlivé ako aj lieky od lekára. a oddychuj, pi veľa tekutín, neseď pri počítači. a do týždňa budeš zdravý.