Objem doplnkoveho priemyslu v USA, co je oficialne zachytene v ekonomickycy spravach za minuly rok bol 56 miliard dolarov, co ked vydelis poctom, obyvatelov(300 milionov) vijde na jedneho americana 150 dolarov rocne. Nuz a to kupi dost doplnkov. Ale dohadovat sa tu nebudem, nema to ziadny zmysel, kedze moje informacie pochadzaju rovno od lekarov a lekarskych skupin co sa tymto zaaoberaju a vase informacie su nanajvys z internetu, kde moze kto chce co chce napisat. A veru farmacia neleni v utokoch na konkurenciu, to iste rozne lekarske spolocnosti, ktore vidia doplnky ako neziaduce pre svoj obrat. Beru im totiz zakaznikov.
Ale ich utoky na rozne oxidatory, lebo o tomto je vlastne tato tema povodne, nie su utoky na potravinove doplnky, ale na rozne sterilizacne oxidacne chemikalie, co sa donedavna pouzivali len na sterilizaciu vody, vcitane pitnej a ako bielidla. Dnes sa ale pouzivaju na alternativne liecenie, o com lekarsky monopol ani farmacia nechcu ani pocut.
Lebo len chemoterapeuticke jedy(ze vraj "lieky") vynasaju farmaceutickemu priemyslu vyse 200 miliard dolarov v USA, samozrejme ucet za ne po podani v nemocniciach je aspon dvojnasobok a to si rozhodne nedaju zobrat lacnymi oxidatormi ako chloraty, peroxidy a ozon, a to aj napriek tomu, ze tieto chemikalie su ucinnejsie pri lieceni rakovin, nez chemoterapia, ziarenie alebo chirurgia.
Napr na davno pouzivane liecenie rakovin peroxidom vodika sa pouzivaju len male zlomky z davok uvedenycyh v Tabulkach MSDS, kde LD50 na potlanoch ustne je az 2000 mg na kilogram vahy. Samozrejme pri tak absurdnycy davkach mozu tvrdit, ze je to karcinogenne, co vsak nikdy na ludoch v ovela mensich liecebnyc davfkach nedokazali.
Ale ziarenie a jedovata chemoterapia su karcinogeny zname kazdemu dnes, len pri pouzivani onkologmi sa na to akosi zabuda, cielene, a preto ked sa rakoviny po potlaceni za par mesiacov znova objavia, nikdy to nedavaju za vinu chemoterapii alebo ozarovaniu.
Nuz samozrejme ze ja beriem ovela viac doplnkov ako ini ludia,
za prve som od mala velmi nachylny zapalom hornych dychacich ciest,
za druhe som pod dozorom a radam lekarov pri ich pravidelnycy prehliadkach a radach, si ziskal nadmernu vahu a cukrovku DM2,
a za tretie patrim do tej starsej generacie(68) ktori su prakticky vsetci na roznych liekoch, kedze nam zdravie zlyhava.
Nuz ze mam telo "zodrane", je samozrejme, lebo cely zivot som sa nesetril a dosial robim vyse 50 hodin tyzdenne, (donedavna to bolo 60)