AHOJTE, mam taku tuzbu, zmenit si uz velakrat prefarbovane vlasy, momentalne ich mam cervene, na svoju uplne povodnu farbu, ktora mi vyrasta. neviete mi niekto poradit, kde najdem nejaku fajn kadernicku, ktora by mi to setrne a nie velmi draho spravila, zeby mi stiahla farbu tu moju cervenu farbu z vlasov a dala na tu moju povodnu???? kto si to uz nechal z vas urobit???a kde?
VLASY-NAVRAT K POVODNEJ FARBE-AKO???KDE???
Mám 15 rokov prefarbila som si vlasy na trvalú farbu bola som inak blondínka cítim že to nie som ja to čo som bývala cítim sa niekto úplne iný ako keby som mala nejakú masku ktorú by som si nevedela dať dole ľutujem to ale sama som sa poučila z vlastných chýb aj keď rodina mi hovorila že to nemám robiť a išla som si tvrdo za svojím že urobím to a uvedomujem si svoj čin teraz mám tmavo hnedú taká farba ide 40 roč. ženám nechcem ísť ku kaderníčke lebo by mi to zničilo vlasy a nechcem si to robiť nejakými prípravkami inými nechám si to odrásť ale potrebujem poradiť ako by som to mohla urobiť mala by som veľa zeleniny jesť ovoacia? Možno zdravá strava by k tomu pomohla? Prosím poraďte mi :) ďakujem
baby neexperimentujte s vlasmi same,obetujte zopar koruniek navyse a dajte si zjednotit farbu podla zelania v dobrom kadernictve,dobra kadernicka presne vie ,cez ktory odtien mozno prejst k inemu,aby bol stalejsi,totiz kazda farba sa nehodi na povodnu a vysledny efekt by nebol dostacujuci,aj tak sa vymyvaju....pytaj sa vo svojom okoli,nezabudni tej kadernicke ,co ta bude robit,pozriet na hlavu,lebo co nosi na svojej hlave,taka je sikovna aj ona (stara pravda),ak tam ma hniezdo,alebo blbu farbu,tak radesj ujdi z kresla,inak co sa tyka predlzovania vlasov,to je tiez dost drahe a tiez to dost nici vlasy,aj fenovanie po farbeni nici vlasy
tak toto nikdy..asi vtipkujes...a prisposobila si si nick..fakt vtipne.:(
ja som to vyriesila tak,ze som sa vyholila dohola a bolo.Chce to len trosku odvahy
oki, tak sa opytam inak, myslite si, ze na tu moju intenzivnu exoticku cervenu od palette del luxe mozem dat nejaku stredne hnedu alebo cokoladovu hned od kvalitnejsej loreal a chytilo by mi to? proste uz nechcem byt cervenovlaska, tak ci mi radite vyskusat aspon toto?? hmm?
a presne tak ako hovori monicka celebrity sa nestaraju kolko nechaju v kadernictve lebo je to ich imidz co im robi reklamu tak ci tam ona necha 50 tisic alebo viac je to investicia do nej samej do jej reklamy nie je to len farbenie vlasov je to o biznise o reklame o prachoch cim lepsie zarobi tym si moze dovolit kadernika za 100 tisic to je ten figel
no moja celebrity to robia takto maju blond potom maju tmave ale ty nevidis ze oni maju peniaze na to aby si tie blede zafarbili a hned im kadernik urobi umele priamienky az po pas a presne takto to daju za dva mesiace dole pramienky odfarbi im to na bledo a daju si tam blond pramienke vsetko s pravych vlasov takze celebrity maju na to prachy to je podstatne ak budes mat dost penazi mozes si to aj ty dovolit mat predlzene kazdy den zo zivych vlasov nie je tam problem takze takyto je trik celebrit moja tak si to nechaj odrast a daj si tam nadrobit pramene a postupne si to nechaj odrast svoju farbu
hej,ale oni nechaju v kadrenictve aj 50 000sk...tak to robia..kvalitne vyrobky,ktore nenicia vlasy su drahe
ale ked ja ich uz nechcem mat cerveneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :((( a ako to robia celebrity, dokelu, vsak kazdu chvilu maju inej farby vlasy...napr linsday lohan a atd...
to ti neodporucam..mne sa stalo,ze kadernicka mi zle zafarbila vlasy..vela ciernej,isla som k druhej a ona povedala,ze cervena a cierna farba su najhorsie..mne odfarbovala a potom farbila na hnede...platila som 700sk a teraz aspon 2 mesiace nemozem nic robit s vlasmi,mam ich vysusene,znicene..ak nemusis nerob s nimi nic