AHOJTE, mam taku tuzbu, zmenit si uz velakrat prefarbovane vlasy, momentalne ich mam cervene, na svoju uplne povodnu farbu, ktora mi vyrasta. neviete mi niekto poradit, kde najdem nejaku fajn kadernicku, ktora by mi to setrne a nie velmi draho spravila, zeby mi stiahla farbu tu moju cervenu farbu z vlasov a dala na tu moju povodnu???? kto si to uz nechal z vas urobit???a kde?
VLASY-NAVRAT K POVODNEJ FARBE-AKO???KDE???
takze jedine asi len ist na tmavu hnedu..alebo vobec hnedu..myslite, zeby mi hneda chytila na tu cervenu???potom do tej hn edej mozem davat casom blond pramienky...a slnko mi to mozno vytaha..alebo co..dalo by sa tak nejak??
no ved o tom hovorim ze tak toto ti tazko daju farbene vlasy na povodnu farbu , a hlavne s cervene j to ked ti niekto odfarbi tak to budes mat oranzove a potom akurat velmi blondate a zalezi aj aku dlzku mas vlasov tak ak to nemas velmmi dlhe tak to nechaj odrastat a troska to daj odfarbit ale ak to mas privelmi dlhe tak to je dost problem ja viem aky som mala problem ked som si farbila na tmavo vlasy a potom som to chcela stiahnut vlasy sa mi znicili sice som ich mala stale dlhe ale znicene a trvalo mi aj rok a pol to postupne odrastalo a dvavala som si balzami a vsetky mozne kvalitnejsie pripravky na vlasy takze tak
moja povodna farba, moja vlastna farba vlasov je spinava blond, lenze cca dva roky dozadu som z blond sla na tmavohnedu, potom nasledne na mahagonovu a teraz mam intenzivu exoticku cervenu...a proste, rada by som sa vratila k mojej povodnej farbe vlasov-spinavej blond...co mi vyrasta...resp...uz je to stmavnuta spinava blond..castym farbenim mi stmavla...
a ako ona bude vediet aku ty mas povodnu farbu ved na to timusi dat nejaku farbu priblizne tomu aku mas farbu vlasov takze ak jej povies pribliznu stale to bude rozdiel lebo vlasy ti budu odrastat a bud ich budes mat tmavsie alebo svetlejsie ale pravde podobne tmavsie od tej tvojej farby a aka bola tvoja povodna farba? len mi nepovedz ze prirodzena cervena hrdzava lebo to ti asi tazko spravi alebo blond to je este horsie ked si mala tmavu hnedu tak to by sa dalo nejako ale tieto dva ostatne odtiene jedine to zafarbit na hnedo a potom postupne odrastat ale zalezi aku si mala farbu