kto sa chce ku mne pridat so schudnutim???chcem schudnut do leta aj ked mi neostava vela casu a neviem sa kontrolovat v jedle tak by som chcela zacat sportovat na bicykli alebo na korculiach takze keby sa chcel niekto pridat tak sa potesim:D pls napiste mi...
kto sa prida???
ahoj myshina uz mi prisiel mail....spomaleny internet:)
Myshina neprisiel mi ziaden mail...ale ak tu budes tak si daj mail a ja ti napisem ako som na tom ...a dnes som bola aj ja na bicykli a presla som priblizne6km co je dost...no a ked som prisla domov tak som dostala straasny hlad a najedla som sa...ale este dobre ze som jedla o siestej...horsieby bolo keby som isla jest dakedy teraz...
lieenka ale teraz vážne musím ísť lebo potom presedím pri počítači večer a schudnem figu idem bicyklovať mala by si aj ty nejaký pohyb.Chceš podporu tak ťa musím vyhecovať papa
lieenka napísala som ti mail tak odpíš ako si nato papa
dobre....no a mas icq?lepsie by bolo lebo lepsie sa da dopisat ako tu...a uy mas neaky sposob ako schudnut tie kila???
hm no s radostou :)
Ahoj sofrineta;D ja tiez potrebujem schudnut...a nikoho som nenasla tu v mojej blizkosti kto by vydrzal dlho pri chudnuti...tak by bolo fajn keby sme si pisali rady a tak...
no ja by som tiez chcela nejaku oporu na chudnutie ....som z oravy ....ale no staci vravim len ta dusevna podpora :)....a no chcem zhodit 4 kg ....a mam vysku 173 a vahu az ...hm sa to hanbim aj napisat ...71 :(
takze najde sa niekto, komu staci tiez len taka najaka dialkova podpora ?