kto sa prida???

rena2326

a este blbe je, ze sa mi vobec ale vobec nechce pit... proste nie som smadna, a tak nepijem.. este dooeda ako tak, ked som v skole... ale doma pijem malo :(

rena2326

no ved, ani mne sa voobec nechce cvicit :-/ ranajkovat moc nestiham, ale tak dam si dake jablko alebo rozok, na desiatu tiez daco take, obed normalny /teda ak je daco navarene :)/ a vecera najneskor o 18, jogurt, musli, daka zelenina, rozok /tmavy/ a tak... no, len teraz som zacala tak dufam ze sa mi podari par kilo schudnut...

lieenka

Ahoj rena:)no ja sa vobec nehybem lebo sa mi jednoducho nechce...skusala som sa bicyklovat ale navydrzalo to dlho ...moj jedalnicek je asi taky:ranajky:to co na stole najdem:DD ale vazne ranajky su zakladom dna tak sa poriadne najem potom doobedu jem vsetko mozne aj sladkosti kolko chcem...na obed si dam normalne jedlo je to jedno ci je to polievka alebo ine jedlo...poobede uz nic nejem len pijem vodu a vecera je lahka mam jablko alebo ine ovocie alebo zeleninu...ale ta vecera je o16:00a po stvrtej hodine uz nic nejem len pijem cistu vodu...drasticke ale osvedcene moja kamoska tak schudla a teraz vyzera ako neaka modelka:DD...

rena2326

neni som chuda... a ked to uz aj babka mi povedala tak to tak bude, bo ma vzdy presviedcala ze som normal :-)) a nohy chcem... aspon trosku...