kto sa chce ku mne pridat so schudnutim???chcem schudnut do leta aj ked mi neostava vela casu a neviem sa kontrolovat v jedle tak by som chcela zacat sportovat na bicykli alebo na korculiach takze keby sa chcel niekto pridat tak sa potesim:D pls napiste mi...
kto sa prida???
ahoj lenka1smejka s kadial si???
Rada by som zacala chudnut aj ja aj ked uz som zacinala vela krat ale potrebujem kamaratku ktora by chudla so mnou ale v mojom okoli sa nachadzaju zeny ktore mozu zjest cokolvek a ja sa len napijem a priberiem...ale nie to mam z mojej pazravosti.Chcem schudnut a slubujem,ze sa mi to podari ale prosim niekoho kto by to skusil so mnou...Dakujem
nemal by byt lebo to robim iba raz za cas...a teraz uz nejem veceru...:D...a tebe sa ako dari???
rena 2326 napíš miery koľko máš stehná a boky?
myshina, no, no, mozno kebyze mam o par rokov viacej tak by to bolo v poho... ale nohy mam teda tlste riadne, aj boky, zadok...
lieenka ako to vydržíš? musím to skúsiť nebude z toho jojo efekt máš to odskúšané??
dnes som bola iba na zelenine a nic mi nechybalo:DDD
rena2326 ved ty máš super postavu kde ti to prevísa?
mozem sa pridat? aj mne by sa zislo... mam 165cm a 63 kg :(((
ariela pridaj sa k nám s lieenkou ak chceš napíš maminkajanka@inmail.sk budeme trojka viac hláv viac chuti papa