Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dovolenka - Bulharsko

dhfghfhfg

Ahojte
ja idem do Bulharska v nedelu ráno, ale zaujímalo by ma, aké tam majú zásuvky, či si mám kupiť tu SK koncovky, kvôli nabíjačke na mobil a druhá vec, kolko trvá cesta z SK na Slnečné pobrežie?
ďakujem

Nicoolka73

ahojte ja prišla pred týždnom z bulharska bola som na slnečnom pobreži.. boli sme aj pozrieť v nesebare to sme mali 15m. cestu autobusom č. 1.. za jedného leva ten stále chodí nesebar-sunny beach... v tom sunny beach o hoteli neni núdzi ... je ich tam veľa.. a centro je tam nočný život.. všade gogo tančnice.. a samé reštaurácie bary disco tato-studia :D a zabava a samozrjeme obchodíky... more je tam hned pri centre.. ale mne sa nepáčilo možno iné roky je iné ale mne sa nepáčilo pretože tam plávali ako keby také zelené žabačince.. a plné more bolo takých ako keby kamienkov čo som si myslela najskôr a neskôr sme zistili že to sú také malé mušle.. a v tých mušlach sú také potvorky také nohy to vystrčilo.. a štípali.. ale možno na inom úseku to neni.. a vpohode sa tam všetci kúpali.. a čo sa mi ešte nepáčilo ael to asi všade.. že tam ťa každý oslovoval a lákal do svojích reštauracii a ony sa veru nevzdávali.. a bolo to otravne.. a ten nesebar je veľmi pekný... to si uričte pozrite!!!!! a krasne tam malujú v tom centre ja som jedného maliara zjednala zo 150 levi na 70 levi.. ale len jedného pretože ostatný nechceli to bolo pre nich moc lacné namalovať dve osoby

prezývka :)

neviem, hlavny strach mam z toho, ze tam prideme, vsetky pekne hoteli budu obsadene a my skoncime niekde v nejakom nie peknom apartmanovom dome ktory stoji na ulici medzi domacimi bulharmi... toto mi tak moc neda spat... najradsej by som si zabookovala hotel a isla tam, ale zas ked mam moznost prist a popozerat okolie, ako daleko sa hotel nachadza od plaze a akej plaze a od centra, tak je urcite lepsie prist a vybrat si na mieste... len by som to uz vsetko chcela mat naporiadku :)

nataly26

prezyvka prečo maš obavy ako cesta je dlha ale ked tam prideš tak zabudneš aj na tu cestu nie v primorsku som ešte nebola boli sme v černomorci a teraz ideme do nesebaru

nataly, dakujem za uzitocne info!!!!

hadam nam ta dovca super vyjde... mam z toho bulharska trochu obavy :-/ neviem... hadam sa nam zapaci hned ten hotel, ktory sme si vybrali na nete a dufam, ze bude aj volny :( inak, ty si uz bola v primorsku?? ak ano, v ktorom hoteli? mne sa paci hotel north beach primorsko... tak hadam bude volny a je v dobrej casti, ze nebudeme mat daleko ani do mesta ani na plaz :)

nataly26

nalepku si kupte hned na 1pumpe na hranici neviem či maju a ta kompa už nie je je tam most cez dunaj normalny pekny a plati sa za nho hned na hranici my chodime cez ruse hraničny prechod

No,uz sme sa teda aj my rozhodli ist cez rumunsko.:)
Ideme zatial len 3ja, mozno budeme 4ria.. no uz to vidim, ako budem ja celu cestu hore, aby sofer nezaspal a aby sa ten druhy sofer naopak zatial vyspal :)
Ta nalepka – ok, tak potom pohoda, to asi kupime na prvej benzinke v rumunsku, alebo na hranici, nie??
Este by som mala jednu otazku – kolegyna vraj (par rokov dozadu) ked cestovali do bulharska, celu noc cakali na kompu, ktora bola napokon v nenormalne dezolatnom stave a behali po nej ku.vy a vyklopkavali na okna… jediny prechod cez dunaj do bulharska je kompou? Nie su tam mosty?? Ktorym hranicnym priechodom chodite??

Dakujem vam za vase skusenosti ludkovia

:)

nataly26

ahoj prezyvka v rumunsku su serpentiny ale nie všade iba sem tam a na wcko stojte radšej na pumpe aspon my tak robime aj nas tak strašili že v rumunsku prepadavaju a tak ale to bolo asi davno teraz su už na lepšiej urovni a stym spankom my ideme v kuse takže sme ešte nespali ale ked je vas viacej nemaš sa čoho bat my chodime sami a teraz už postavili aj nove cesty tak je to lepšie a ta nalepka to je asi dialnična a to plati aj na cesty my kupujeme mesačnu viac sa oplati ako 7dnova

premieramore

ahojte chcel by som isť toto leto s priatelkou do bulharska, ale neviem cez vôbec kam . kam by ste odporučali a vôbec neviem cez aku cestovku , lebo počuvam že napr. satur nie je dosť spolahlivy alebo neviem...idem prvykrat k moru tak sa v tom nevyznam. chcel by som isť autobusom najlepšie nejaky last minute .. čim lacnejšie tym lepšie :) niesme naroční :)