Ahojte, hladam niekoho, kto bol minuly rok v Bulharsku, na severe (Slnecne pobrezie, Zlate piesky a pod...). Chcela by som vediet ake su tam ceny v restikach a celkovo na zivot. Ja som bola pred par rokmi v Primorsku a tam to bolo v poho, ale sever je vraj drahsi. Prosim poradte... Dakujem
Dovolenka - Bulharsko
Ahojte
ja idem do Bulharska v nedelu ráno, ale zaujímalo by ma, aké tam majú zásuvky, či si mám kupiť tu SK koncovky, kvôli nabíjačke na mobil a druhá vec, kolko trvá cesta z SK na Slnečné pobrežie?
ďakujem
ahojte ja prišla pred týždnom z bulharska bola som na slnečnom pobreži.. boli sme aj pozrieť v nesebare to sme mali 15m. cestu autobusom č. 1.. za jedného leva ten stále chodí nesebar-sunny beach... v tom sunny beach o hoteli neni núdzi ... je ich tam veľa.. a centro je tam nočný život.. všade gogo tančnice.. a samé reštaurácie bary disco tato-studia :D a zabava a samozrjeme obchodíky... more je tam hned pri centre.. ale mne sa nepáčilo možno iné roky je iné ale mne sa nepáčilo pretože tam plávali ako keby také zelené žabačince.. a plné more bolo takých ako keby kamienkov čo som si myslela najskôr a neskôr sme zistili že to sú také malé mušle.. a v tých mušlach sú také potvorky také nohy to vystrčilo.. a štípali.. ale možno na inom úseku to neni.. a vpohode sa tam všetci kúpali.. a čo sa mi ešte nepáčilo ael to asi všade.. že tam ťa každý oslovoval a lákal do svojích reštauracii a ony sa veru nevzdávali.. a bolo to otravne.. a ten nesebar je veľmi pekný... to si uričte pozrite!!!!! a krasne tam malujú v tom centre ja som jedného maliara zjednala zo 150 levi na 70 levi.. ale len jedného pretože ostatný nechceli to bolo pre nich moc lacné namalovať dve osoby
no kde ste boli na dovolenke...v bg? ako bolo?
neviem, hlavny strach mam z toho, ze tam prideme, vsetky pekne hoteli budu obsadene a my skoncime niekde v nejakom nie peknom apartmanovom dome ktory stoji na ulici medzi domacimi bulharmi... toto mi tak moc neda spat... najradsej by som si zabookovala hotel a isla tam, ale zas ked mam moznost prist a popozerat okolie, ako daleko sa hotel nachadza od plaze a akej plaze a od centra, tak je urcite lepsie prist a vybrat si na mieste... len by som to uz vsetko chcela mat naporiadku :)
prezyvka prečo maš obavy ako cesta je dlha ale ked tam prideš tak zabudneš aj na tu cestu nie v primorsku som ešte nebola boli sme v černomorci a teraz ideme do nesebaru
nataly, dakujem za uzitocne info!!!!
hadam nam ta dovca super vyjde... mam z toho bulharska trochu obavy :-/ neviem... hadam sa nam zapaci hned ten hotel, ktory sme si vybrali na nete a dufam, ze bude aj volny :( inak, ty si uz bola v primorsku?? ak ano, v ktorom hoteli? mne sa paci hotel north beach primorsko... tak hadam bude volny a je v dobrej casti, ze nebudeme mat daleko ani do mesta ani na plaz :)
nalepku si kupte hned na 1pumpe na hranici neviem či maju a ta kompa už nie je je tam most cez dunaj normalny pekny a plati sa za nho hned na hranici my chodime cez ruse hraničny prechod
No,uz sme sa teda aj my rozhodli ist cez rumunsko.:)
Ideme zatial len 3ja, mozno budeme 4ria.. no uz to vidim, ako budem ja celu cestu hore, aby sofer nezaspal a aby sa ten druhy sofer naopak zatial vyspal :)
Ta nalepka – ok, tak potom pohoda, to asi kupime na prvej benzinke v rumunsku, alebo na hranici, nie??
Este by som mala jednu otazku – kolegyna vraj (par rokov dozadu) ked cestovali do bulharska, celu noc cakali na kompu, ktora bola napokon v nenormalne dezolatnom stave a behali po nej ku.vy a vyklopkavali na okna… jediny prechod cez dunaj do bulharska je kompou? Nie su tam mosty?? Ktorym hranicnym priechodom chodite??
Dakujem vam za vase skusenosti ludkovia
:)
ahoj prezyvka v rumunsku su serpentiny ale nie všade iba sem tam a na wcko stojte radšej na pumpe aspon my tak robime aj nas tak strašili že v rumunsku prepadavaju a tak ale to bolo asi davno teraz su už na lepšiej urovni a stym spankom my ideme v kuse takže sme ešte nespali ale ked je vas viacej nemaš sa čoho bat my chodime sami a teraz už postavili aj nove cesty tak je to lepšie a ta nalepka to je asi dialnična a to plati aj na cesty my kupujeme mesačnu viac sa oplati ako 7dnova
ahojte chcel by som isť toto leto s priatelkou do bulharska, ale neviem cez vôbec kam . kam by ste odporučali a vôbec neviem cez aku cestovku , lebo počuvam že napr. satur nie je dosť spolahlivy alebo neviem...idem prvykrat k moru tak sa v tom nevyznam. chcel by som isť autobusom najlepšie nejaky last minute .. čim lacnejšie tym lepšie :) niesme naroční :)