Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môj priateľ

Príspevok v téme: Môj priateľ
jaasghkk

Mám priateľa už pomaly 5 rokov ( môj prvý vzťah ). Je úžasný perie, žehlí, upratuje, varí, vynáša smeti, nakupuje,vtipný , múdry, vzťah k deťom. keď mu poviem o polnoci, že som hladná je ochotný mi uvariť jesť. Jediný problém je to, že je hudobník ( klavirista ) a ako muzikant ma predstavenia občas, párkrát za mesiac , niekedy ani to. Keď mu poviem, aby si našiel normálnu prácu , tak mi povie , že on sa učil za klaviristu a bude robiť to čo je vyučený. Takže finančné záležitosti väčšinou riešim ja , platiť nájom , kupovať jedlo a pod. Ako ho donútiť pracovať ? Alebo sa mám jednoducho zmieriť s tým , že môj muž je žienka domáca ? :)

machecazzz

a ty mas aku pracu? Jednoducho mu vysvetli ze nemas s tym problem, starat sa o vas oboch ale nejde to tak nadlho. ..keby ani ty nepracujes nemate nic...
ako klavirista neviem kolko si moze privyrobit ale poznam aj take ze ked dlhsie nema clovek pniaze a potom si ich zarobi, mysli na ine veci ..oblecenie a atd..a nie na jedlo... ale aj to treba...vysvetli mu jendoducho ze ste v tom dvaja..