Mám priateľa už pomaly 5 rokov ( môj prvý vzťah ). Je úžasný perie, žehlí, upratuje, varí, vynáša smeti, nakupuje,vtipný , múdry, vzťah k deťom. keď mu poviem o polnoci, že som hladná je ochotný mi uvariť jesť. Jediný problém je to, že je hudobník ( klavirista ) a ako muzikant ma predstavenia občas, párkrát za mesiac , niekedy ani to. Keď mu poviem, aby si našiel normálnu prácu , tak mi povie , že on sa učil za klaviristu a bude robiť to čo je vyučený. Takže finančné záležitosti väčšinou riešim ja , platiť nájom , kupovať jedlo a pod. Ako ho donútiť pracovať ? Alebo sa mám jednoducho zmieriť s tým , že môj muž je žienka domáca ? :)
Môj priateľ
kolko ma on rokov? to ze ma dlh nie je v poriadku. moze narobit problemy aj tebe. je mnoho muzov co nepiju a nefajcia. to ze nedroguje je snad normalne, nie? s kamosmi po vonku tiez mnohi nechodia lebo su introvertni, nespolocenski alebo ich to uz prestalo bavit, ci z inych dovodov. co samozrejme nie je automaticky pozitivne. kolko ma rokov?
neznic vztah!1
pracujte na tom, ale pracovat musia DVAJA, ak on pracovat (MAKAT) na VZTAHU nebude, tak o com to je?
500E musi dat lavou zadnou, muz v 2014.
FAjn že to berieš s takým humorom :) On ťa zneužíva,ty sa nechávaš :)) Fakt sa k sebe hodíte :) ...
Práve mi frajer povedal , že stačí ak ti exekutor počas 10 rokov pošle aspon 1x výzvu a opať sa obnovuje :D
aj vy mate pocit ze ona je strasne naivna mlada baba a o rok tu bude velmi skareda tema od nej?
a preco nemoze takuto naivnu babu ziskat normalny muz, co normalne pracuje, dokaze to iste co ten hudobnik, ale neodrbe ju nakoniec ? lebo by bola nuda ?
zeny ? vas nazor?
témy typu mam samovražedne myšlienky :D alebo môj frajer mi zničil život , prišla som o všetko :D
ebi777
exekucia je platna len po dobu 10 rokov, takze da sa.
ty mas 22.. viem ze su dnes v mode vztahy ze obrovksy vekovy rozdiel, ale hadam nemas ilegalne chute na maloletych, kolko ma on ?
odporucam toto extremne rychlo riesit, lebo to nedopadne dobre.. nehovorim ze nemoze z neho byt milionar a uspesny hudobnik, ale ver mi, ak si raz zvykne na toto podohu, cim dalej, tym tazsie ho z nej dostanes. a to je zle.
kabel je mudra zena, a dobre pise.
uvidime, ked sa tvoj prijem scvrkne, ake temy tu budes zakladat :-DDD
ja mám 22 :) Ano urobil blbosť , ma ten dlh svojou vinou a nie je malý. ale zase nikoho nezabil :D Dnes ma veľa ľudí dlhy ... on je proste idealny muž nepije , nefajčí , nedroguje , nechodi s kamošmi po vonku .... všetko super , len po tej finančnej stránke sa mu nedarí :/ a keď mu poviem , že mu nedám € , tak on mi na to povie , že keby mal on peniaze tak mi dá aj to posledné na svete. lenže mne stačí ak zarobí aspon tých 500€ mesačne aj on :D
My sme také protiklady :D on marnotratný ja žgrlosš a pod.
Je to jediný muž akeho som v živote mala , takže nemám ako porovnávať, ale nechce sa mi ničiť 5ročný vzťah kvoli tomu , že moj frajer je "lenivec"