zdravim.mam 18 rokov a od dvanastich si holim chlpy okolo penisa.ibaze teraz mi uz chlpy zacali rast aj na spodnej strane penisa a zopar aj na predkozke.poradte prosim ako sa mam tych chlpov zbavit.dakujem
Chlpy na penise
ked penis nieje oholeny tak nic proti tomu nemam ale ked ma napriklad 15rocny chalan tam doslova prales tak to svedsi o zanedbanosti tak aspon nech sa holia tak do 18-20...inac chalani ked ho nemate oholeneho vyzera na pohlad mensi
coi mam robit ked mam 14 rokou a mam strasne chlpaty penis
ahoj aj ja mam taky isty problem mam ties chlpy zo spodu penisu ale neni to az take huste co s tim robit?..Dokedy mi to bude rast mam 20 rokov..diky
Chlap na byt zarastny!!
Moj priatel ma tiez chlpy aj na penise, no a?
Lepsieho som ale nemala:-)))
..no tak ti troaka viac zarasta ...u kazdeho je to individualne..a chlap ma byt na poradek zarasteny ..to by nebol chlap :))...som len za mierny zozstrih ..to aby som na moju nevybehol s takou hunou ...lebo aj mne pekne zarasta ..:D
prosim pomoste mi ja nemam dole kozku z penisa co mam robit????
PROSIM VAS MAM TAKE BIELE VIRAZKY NA PENISE ...JE ICH IBA ZOPAR NEVIETE CO TO JE ??
vobec sa nehanbi za chlpy na penise,ved je to tam prirodzene,nikto nemoze za to,ze dnes je modne byt vyholeny,ja tomu svojmu zakazujem holit sa tam dole,a on ani nie je velmi za holenie,lebo ma to tam potom picha,ked sme spolu a on vravi to iste mne,co sa hygieny tyka,najdolezitejsie je umyvat sa pravidelne