zdravim.mam 18 rokov a od dvanastich si holim chlpy okolo penisa.ibaze teraz mi uz chlpy zacali rast aj na spodnej strane penisa a zopar aj na predkozke.poradte prosim ako sa mam tych chlpov zbavit.dakujem
Chlpy na penise
Ahoj ja mam 12 a uz sa my aj chlpi a ked masturbujem tak uz my idu aj spermie je normalne ze sa my chlpi?
chcem sa spýtať čím a ako si mám holiť chlpy okolo penisu aby to nebolo tak rýchlo zarastené
V 15 by ste mali mať chlpy no keď nemáte tak za doktorom....
Zdravím, chcem sa spýtať na ochlpenie okolo penisu?....Mám 18 chlpy som si ešte ani raz neholil....tak sa chcem spýtať či je to v poriadku a či je potrebné si ich holiť a ako často?
Zdravím, chcem sa spýtať na ochlpenie okolo penisu?....Mám 18 chlpy som si ešte ani raz neholil....tak sa chcem spýtať či je to v poriadku a či je potrebné si ich holiť a ako často?
Vsimol si si Ferko, ze je to baba, co to napisala? Neviem, o co jej slo. Ak by aj bola obrezana, pochybujem, ze ma penis. Napr. v Somalsku to radi robia malym holka
a bolelo to???
Ja nie, ja som obrezana
inac mate niekto problem ze si neviete stiahnut predkožku??
treba sa holit deti kazdy tyzden:D niekomu rastu ryhlejsie niekomu pomalsie...ale lespie ako byt zenska a tiect kazdy mesiac:D:D:D