zdravim.mam 18 rokov a od dvanastich si holim chlpy okolo penisa.ibaze teraz mi uz chlpy zacali rast aj na spodnej strane penisa a zopar aj na predkozke.poradte prosim ako sa mam tych chlpov zbavit.dakujem
Chlpy na penise
spravny chlap ma byt poriadne zarasteny, chlpaty, smradlavy, spinavy od krku az po koren :D
ehh nic proti ale deticky mate cudne problemy :D:D no a ty to mas zato ze si si ho tak casto holiL :D skus vosk :D ale nie kazdopadne si z toho nic nerob je to prirodzene :)
chlapci čo máte 15 rokou a nemáte vôbec chlpy tak by som naštívil urológa v každom prípade..
ups....kinder debata?:))
no takze ja mam 12 rokov a mam uz prilis chlpyty penis a dnes som ho oholil nwm ci som dobre spravil a welky je a aj chlpaty a aj spermie idu ale holit ci ne ?
aj ja mam 15 a nemam si co holit ale uz zacinam mat spermie
mam 15 rokov a este stale nemam chlpy na penise a nestriekami gec co to moze byt??????
JEDNODUCHÉ RIEŠENIE bu´d elektronická depilácia..kde do chlpka bude vpustený pri vytrhávaní elektrický impulz...čo pozastavý rast....alebo odporúčam buď klasickú žiletku ale radšej si kup Weet...je to depilačný krém....používajú ho ženy....na nohy...funguje na báze podobnej ako kyselina....jednoducho rozpustí chlpky ktoré potom stiahneš dole priloženou umelou špachtlou...je to dočasné odstránenie na pár týždňou....podotíkam bezbolestné a neporežete sa pri tom.........alebo ich jednoducho nafarbite na blond...melírovaciou farbou na vlasi
jednoznacne oholit...
ja mam 15 a na svoje zarastanie sa nestazujem holim sa asi raz za tyzden alebo raz za dva tyzdne..a nemam s tym ziadny problem skor mi vadi ochlpenie pod pazuchami a fuzy xD