Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zistit nenápadne ci sa mu pacim?

Príspevok v téme: Ako zistit nenápadne ci sa mu pacim?
namotana

dobry den, mam 25 rokov a nechcem sa ani podsuvat lacno, ani podlizovat, mam vsak problem- velmi sa mi apci jeden muz o ktorom neviem takmer nic :/ prilezitost an rozhovor s nim nemam takmer zaidnu, neviem ani kolko ma rokov (nemame spol. znamych a ti ktorych mame to nevedia lebo ho poznaju len letmo)

proste o nom fantazirujem a kedze ho nepoznam ratam samozrejme s rizikom ze nie je taky idealny ako som si vysnivala, ale strasne ma pritahuje amm z neho motyle v bruchu.

Minule som sa na neho ekd sa bavilk s ludmi dlhsie zadivala do jeho oci - su uplne uzasne- a potom pozrela inde, ale mam pocit ze nic envycitil. ani neciti ku mne.

1. ma to vobec cenu?
2. ako nenapadne naznacit ze sa mu pacim, alebo akov iets rozhovor s clovekom ktory nie je ani kamarat, ani kolega- cize nemam prilezitost s nbim kecat? :/ proste nemozem anpisat odkial ho poznam
Dakujem za avse rady

P.S.: v minulosti s ami podarilo zbalit chlapa vydrzalo to dlhsie ale tam to bolo vzajomne balenie, hopci vyzrazne na kmojej starne- dotycny bol totiz vahavy, tento vsak tak neposobi a nechcem ho odstrasit ani vyzerat lacno. Dakujem za vase rady , pisem ako 13 stka zalubena ale ked ho vidim sa citim rpesne ako nejaka mlada pojasena baba (co aj som :)) aktora neviem zrarzu ako sa ma chovat pri nom nie som zena ale pojasene trdlo :D ktory chlap stoji o trdlo? :D

vínečko

Ivobrick a kde pracujes? Lebo ja som tiez v partii cca 8 ludi a tiez tam jeden ide po jednej tak ci sa nepozname nahodou :-D

miriamka789

ach jaj, hlupost niektorych ludi nema hranic:-D
mna ked sem tam niekde chyti, tak hned da ruku preč, ako keby sa proste iba pozabudol...a potom sa obzre či ho niekto nevidel. ale minule ho videla kolegyna, ako prisiel za mnou(poslal ho pre mna majster), že mam ist tomuto kolegovi pomoct a chytil ma pri tom okolo pasa, len tak jemne....a kolegyna si to hned musela vsimnut a pri prvej prilezitosti mi vravi, že: no a ako si ta pekne chytil...a už sa na mna škerila cely den:-D ale aspon maju o čom rozpravat s ostatnymi babami, čo už:-D

ivobrick

Siria, a netusim co si myslia ale nam to je jedno. Kedze sme vacsia partia cca 8 ludi..
Kazdy den pocuvame ze spolu spavame atdd :-D
Ako vravi kamoska, kym nas nevidia spolu sa bozkavat tak.. mozu zavriet klapacky..
Alebo raz som povedal kolegovi ze jedna s nich je najkrajsia.. utekal zanou lebo aj jemu sa paci.. vykvakat jej to.. asi si myslel ze ma potopi alebo neviem proste.. Zapotila mu na to ze; Viem a? Ma stastie ze sa mu pacim, inak by bolo zle.. - chudak ostal v soku :D