Ako zistit nenápadne ci sa mu pacim?

Príspevok v téme: Ako zistit nenápadne ci sa mu pacim?
namotana

dobry den, mam 25 rokov a nechcem sa ani podsuvat lacno, ani podlizovat, mam vsak problem- velmi sa mi apci jeden muz o ktorom neviem takmer nic :/ prilezitost an rozhovor s nim nemam takmer zaidnu, neviem ani kolko ma rokov (nemame spol. znamych a ti ktorych mame to nevedia lebo ho poznaju len letmo)

proste o nom fantazirujem a kedze ho nepoznam ratam samozrejme s rizikom ze nie je taky idealny ako som si vysnivala, ale strasne ma pritahuje amm z neho motyle v bruchu.

Minule som sa na neho ekd sa bavilk s ludmi dlhsie zadivala do jeho oci - su uplne uzasne- a potom pozrela inde, ale mam pocit ze nic envycitil. ani neciti ku mne.

1. ma to vobec cenu?
2. ako nenapadne naznacit ze sa mu pacim, alebo akov iets rozhovor s clovekom ktory nie je ani kamarat, ani kolega- cize nemam prilezitost s nbim kecat? :/ proste nemozem anpisat odkial ho poznam
Dakujem za avse rady

P.S.: v minulosti s ami podarilo zbalit chlapa vydrzalo to dlhsie ale tam to bolo vzajomne balenie, hopci vyzrazne na kmojej starne- dotycny bol totiz vahavy, tento vsak tak neposobi a nechcem ho odstrasit ani vyzerat lacno. Dakujem za vase rady , pisem ako 13 stka zalubena ale ked ho vidim sa citim rpesne ako nejaka mlada pojasena baba (co aj som :)) aktora neviem zrarzu ako sa ma chovat pri nom nie som zena ale pojasene trdlo :D ktory chlap stoji o trdlo? :D

eywinka

napr. ja stojim v kostole a on sa na ma pozera alebo v skole a tiez aj kamaratky mi to hovoria aj som ho videla ale na fb mi neprijal zidost mislite ze sa mu pacim??

Prezývka55

Tak ti poviem ze vacsina je skor na priame veci ako nejake signaly, to velmi na chlapov neplati teda pokial si nesundas podprsenku na pracovisku vtedy pochopi tento signal ze asi je cas na sex :D ale akoze z pohladu alebo z usmevu :D tiez sa bezne usmievam na kadekoho len preto ze mam dobru naladu ale nic viac za tym nie je dokonca aj pozdravim neznamu len tak alebo spravim nejake gavalierske gesto. Zeny si vela namyslaju a zas si nemyslim ze je v dnesnej dobe problem ked konverzaciu nadviaze zena s muzom cize kludne ho mozes aj trochu balit, ved poznate plno trikov ako dostat diskusiu do takeho bodu aby vas niekam pozval, tak kde je problem.

namotana

mas pravdu, pisem preklepy prepacte mi lebo sa ponahlam a tiez miá na klavesnici blbnu dve pismenka ze aj ked ich stlacim niekedy ich nenapise tak sa ospravedlnujem 0:)

svoju temu uz nebudem dalej rozoberat ale dakujem za vase nazory

nech sa aspon vam dari vo vasich vztahoch uz ked ja nemam ...

&

A niečo ti napíšem, ja sa tiež usmievam na veľa žien a divam sa do oci ale nic za tým viac nieje len viem ze to máte radi.

ahojhello

ja ti verim a viem ako sa citis :) ja mam taky isty "problem " ani to nemozem problemom nazvat :) ale tie motyle v bruchu jeej ,
ked ho vidim :O
minule sa ma dotkol ,kracal vedla mna ,necakala som co sposobi jeho dotyk ,po mne prebehla elektrina ,neviem si predstavit keby sa ma mak dotykat po tele :D :D
verte mi ci nie mam 33 rokov a namotana som pol roka ,

namotana

je to divyn osud zistit ze je zadany tera, dfakt asom to zistila zakratko znamnou osobou ktora ho pozna medzi pisnaim temy a citanim odpovedi, rpeto temu uzatvaram namotavat zadaneho nie je ani moralne spravne a nema to ani sancu kjed sa mu skratka apci niekto iny asi to tak ma byt a po acse si anjdem ineho, (lepsieho :)) traopna utecha ja viem ale snazim sa to brat triezvo ved ho enpoznam tak snad to zvladnem

ale som enstastna a hnevam sa na to ze s nim nie som ja ale ina!!!

namotana

je to divyn osud zistit ze je zadany tera, dfakt asom to zistila zakratko znamnou osobou ktora ho pozna medzi pisnaim temy a citanim odpovedi, rpeto temu uzatvaram namotavat zadaneho nie je ani moralne spravne a nema to ani sancu kjed sa mu skratka apci niekto iny asi to tak ma byt a po acse si anjdem ineho, (lepsieho :)) traopna utecha ja viem ale snazim sa to brat triezvo ved ho enpoznam tak snad to zvladnem

ale som enstastna a hnevam sa na to ze s nim nie som ja ale ina!!!

namotana

RE: "Ani sa nerozpravate a už sa bojis že by si ho prebrala priateľke":
emyslela som to doslova tak, vravim len ze balit niekoho kto je zadany nie je spravne je to proste proti moralke (potvrdilo s ami to az po napisani temy inou osobou)

cize temu mozem rovno uzavriet , dakujem za rady

@oseka: nie, nie a nie (odpovede na tvoje otazky)

:/ som smutna idem daco ropbit prec od PC naj sa vyventilujem