Chcem sa spýtať, či si myslíte, že sa v tejto dobe dá nájsť muž, ktorý nespal s kvantom žien. Nemyslím tým, že musel mať len jednu, ale tak napríklad do 5. Je to vôbec možné? Ja nie som nijaká svätuškárka, ani frigidná alebo niečo podobné, ale sex by som nemohla mať s niekym ku komu nič necítim. Pre mňa je to proste niečo "viac". Nechcem si raz nájsť partnera a povedať mu, že som pred ním spala s desiatimi chlapmi v priebehu jedného roka lebo som proste mala chuť. Ale myslím si že muži to takto nevidia.. Je mi nepríjemná predstava, že môj budúci partner mal predomnou vela žien. Že to čo robí mne, robil toľko iným... Príde mi to ako keby som bola potom len jedna z mnoha, ako keby to pre neho nebolo nič výnimočné. Asi tu padnú aj blbé poznámky ale mňa by naozaj úprimne zaujímalo, či sa taký muž ešte vôbec nájde?
Nechcem muža, ktorý mal veľa žien
ja len nechapem jednej logike a to ze s kym ti chlapi potom spavaju ked vystriedaju viacej zien ako vystrieda zien muzov. celkove je to 1:1 aby to sedelo. potom ale neplati tvrdenie ze muzi viac striedaju zeny. to len taka uvaha.