Chcem sa spýtať, či si myslíte, že sa v tejto dobe dá nájsť muž, ktorý nespal s kvantom žien. Nemyslím tým, že musel mať len jednu, ale tak napríklad do 5. Je to vôbec možné? Ja nie som nijaká svätuškárka, ani frigidná alebo niečo podobné, ale sex by som nemohla mať s niekym ku komu nič necítim. Pre mňa je to proste niečo "viac". Nechcem si raz nájsť partnera a povedať mu, že som pred ním spala s desiatimi chlapmi v priebehu jedného roka lebo som proste mala chuť. Ale myslím si že muži to takto nevidia.. Je mi nepríjemná predstava, že môj budúci partner mal predomnou vela žien. Že to čo robí mne, robil toľko iným... Príde mi to ako keby som bola potom len jedna z mnoha, ako keby to pre neho nebolo nič výnimočné. Asi tu padnú aj blbé poznámky ale mňa by naozaj úprimne zaujímalo, či sa taký muž ešte vôbec nájde?
Nechcem muža, ktorý mal veľa žien
0vecka
ehm, neviem neviem, ale mne sa zda ze vek z vodica nerobia skusenejsieho. je to v krvi, niekto vie jazdit v 18 aj rally a niekto ani 58 nevie jazdit bezpecne.. vidim to na cestach kazdy den. aj ked dochodca vystupi po parkovani...
ale daj dalsiu analogiu :)
chapem ako to myslis, ale panic sa tiez rychlo nauci, sex je intuitivna vec, ako dychanie a honenie si..
2 ezopok podla mna je dost rozdiel ci mal clovek 10 rokov pravidelny sex alebo ci je panic... To ej asi tak ako kebyze niekto bol vodic zaciatocnik a niekto jazdil 10 rokov ale an inom aute
tie skusenosti ktore nabral na inej zene v tebe tazko aplikuje, lebo kazda zena je ina..
tak isto ako kazdy clovek vyzaduje inu uroven komunikacie,
tak ti dam priklad:
45 rocny pravnik vs 18 rocna zena
myslis ze v komunikacii bude 45r muzovi vzdelanie prava ako plus?
myslis ?
poviem ti uprimne, nie. mozno tak na 1 hodinovu komunikaciu sa to da prezit, ale NIE na viac. nemozne. mam to potvrdene od dost kolegov a podobne.
sex je tiez len komunikacia..
a ano, pokial raz chcem mat rodinu, nebudem dnes chodit za kurvami, to da rozum nie ? alebo mam zit len vyhradne pre dnes? ako keby zajtra nebolo?
nie dik, viem co chcem...
Preto mame hlavu na krku aby sme riesili nasledky?vo vseobecnosti suhlasim ale co Sa tyka tejto temy-nechcem obranovat pussyhunterov,nekvitujem a nepaci Sa mi co robia a preto Sa ja snazim zit tak aby som nelutovala ale co Ti ktori Sa v maldosti burili a suskali hore dolu uz nemaju narok na staly partnersky zivot,rodinu a klud?tak volas nasledky?odhliadnuc od pliagy ktoru Tu vytahujete pocet sexualnych partnerov cloveka nerobi.v mojich ociach chlap s cislom 50+ nie je nieco menej a uz vobec nie ziadny geroj.je to niekto kto Len zil inac a pokial mu ma zachovane zdravie vyjadrit Sa mozem Len jednym slovom - skusenosti.
simca simcs
to je slaba vyhovorka, ze bezpecny sex. aj pocitacove hry su bezpecne, lebo nikto nezomrie, len vyrutalne cisla 1 a 0 a 1 a 0, alebo sledovanie filmov a podobne, a pozri sa, co to robi s ludmi.
to ze natiahne na penis gumu, este neznamena ze nie je to pre niekhoo nechutne. a maju na to plne pravo, samozrejme odsudit pravo uz nikto nema, ale odmietnut ano.
"pretoze kazdy mame za sebou nieco na co mozno nie sme hrdy"
a preto mame hlavu na krku, aby sme riesili aj nasledky. 50 zien? to je divne, bud divoky teenae, alebo lahko do postele, nesudim, len hovorim, ze mne je to proti srsti :)
je to narok ako kazdy iny, niekto ma narok na pracu, napriklad legalnu, niekto ma narok na vzdelanie, niekto na gramtiku a niekto na pocet sexualnych partnerov.. samozrejme ze sa clovek moze "polepsit" alebo "zmenit-uvedomit"
hold plati, cim novsie, tym lepsie ;)
Cakala som Tu nejaku 'inteligentnu' narazku.nastuduj si pojem bezpecny sex pan lekar ;)
a to si o neho nechytila nejaky ten sajrajt este? hpv urcite..
Nemyslim si ze tema predchadzajucich partnerov s tym nasim terajsim by mala byt tabu.samozrejme je vhodne vynechat urcite detaily a na to co by mas mohlo rozhodit Sa ani nepytat.moj terajsi priatel mi na otazku s kolkymi zenami spal odpovedal Len zahanbene 50+ a zatial co on bol moj 5ty tak som stym problem nemala.a preco?pretoze kazdy mame za sebou nieco na co mozno nie sme hrdy ale pokial mam byt sniekym koho mam rada tak ocakavam uprimnost.moj priatel mi povedal aj to ze Kym Sa mu nenarodil syn k zenam Sa choval bez respektu a na viac ako postel to nikdy ani nevidel co ho teraz nrzi.takze mozno ani nezalezi na tom co sme v minulosti narobili,ale na tom co Nam to dalo do buduceho zivota.som snim stastna,chova Sa ku mne ako ku princeznej :)
bolo vela kavy na ranajky?
tym chcem povedat, ze sebaucta je dnes dost dolezita
sexualna
alkoholicka
drogova
financna
a ine, v kategorii destruktivne
je to dost sebecke, ze "uzijem si" (na kazdom rohu) a potom zbalim nejakeho muza na dozitie (co sa o mna postara)..
pride mi to extremne vypocitave, ze "uz som moc stara na uzivanie si, tak nemam na vyber a musim sa usadit"
fujtajbl, sorry.
a moje meno je Emil Zahradnik, aby moje slova mali vyssiu vahu, a nieje to len velky biceps internetovej anonymity.