Chcem sa spýtať, či si myslíte, že sa v tejto dobe dá nájsť muž, ktorý nespal s kvantom žien. Nemyslím tým, že musel mať len jednu, ale tak napríklad do 5. Je to vôbec možné? Ja nie som nijaká svätuškárka, ani frigidná alebo niečo podobné, ale sex by som nemohla mať s niekym ku komu nič necítim. Pre mňa je to proste niečo "viac". Nechcem si raz nájsť partnera a povedať mu, že som pred ním spala s desiatimi chlapmi v priebehu jedného roka lebo som proste mala chuť. Ale myslím si že muži to takto nevidia.. Je mi nepríjemná predstava, že môj budúci partner mal predomnou vela žien. Že to čo robí mne, robil toľko iným... Príde mi to ako keby som bola potom len jedna z mnoha, ako keby to pre neho nebolo nič výnimočné. Asi tu padnú aj blbé poznámky ale mňa by naozaj úprimne zaujímalo, či sa taký muž ešte vôbec nájde?
Nechcem muža, ktorý mal veľa žien
plus nechcel by som zensku, co sa da tak lahko dostat do postele, je to akasi psychicka labilita v odbornej literature.
submisivita sa to vola - a lahka manipulacia s tou ktorou konkretnnou osobou.
taku by som proste nechcel, sorry :D myslim ze mam na viac.
keby taku muzi chceli, logicky najziadanejsie by boli kurvi z ulice, lebo maju najviac skusenosti (a aj sajrajtu vo vagine ako neziadany bonus)
anjelik *
zas rypes?
ty snad nevies, ze ak sa niekto pyta, neznamena ze je hlupy, ale ze sa chce ucit a stupat vyssie?
hm ?
a sorry, ale ani ja by som nechce zenu, co mala 10-20-30 muzov, je mi to proti strsti a logicky je to pre mna nebezpecnejsie, ze som dalsi v poradi.
neverim ze to s tvojou intelienciou nemozes stravit, alebo si len platena prispievatelka.
rhea
absolutny suhlas, nikto si nekupi auto stare, co ma 2 000 000 km najazdene, a nedorovna cenu ako keby ma auto co ma najazdene len par tisic KM. to da rozum..
lenze tato presexualizovana spolocnost kasle na vsetko, ide im len o sex a su ochotny na to zneuzit aj vlatne deti.. ako zamienku, aby dosiahli svoj ciel.. nieco ako vyssie hodnoty tu neplatia a potom len placu, ze im je zle. :D
katka, kolko si ich mala ty? kolko mas rokov? nechaj mi tu email.
hej, tiez poznam takych, aj ja mam takeho priatela a mali sme uz dost rokov, ked sme sa spoznali.. a je krasny, mudry, sportovec.. ale jednoducho ho to asi nelakalo, vela konickov, stidia, neviem :)... a taki maju u mna ovela vacsiu hodnotu, jak nejaki vyziti, opotrebovani, potom chytit hpv..
ty mu nehovor o tych 10 za rok a on ti hadam nepovie o svojich, ak bude mat rozum ;-)
na co ma clovek vediet o byvalych partneroch svojho sucasneho priatela? Kto sa vela pyta, vela sa dozvie, tak si treba rozmysliet, ci to chceme naozaj vediet. Horsie je,ak chlap rozprava o byvalych a skusenostiach sam od seba. Ale pri takom je mi jedno, ci mal jednu alebo 10, takeho by som rovno poslala k vode.
určite takí existujú a ja pár z nich poznám .....
No ak ťa to tak úprimne zaujíma, áno, existujú takí muži a poznám ich aj osobne. Aj takých, ktorí mali iba jednu jedinú ženu a s ňou aj zostali. Len jednej veci nerozumiem, ako tebe osobne táto informácia skvalitní život a o čom ťa to ako uistí a v čom posunie ďalej. Pre mňa to má rovnakú výpovednú hodnotu, ako keby som ja založila tému, v ktorej by som sa mužov pýtala, či si myslia, že existujú aj inteligentné ženy? :o)) A keby mi aspoň jeden napísal, že áno, spalo by sa mi podstatne lepšie. ;o)
no ja mam 29 a nemal som ani jednu, svet mi je dlzny :D
Asi tak nejak Sejlik :)