pisem vam tu dalsi moj problem hoci sama neviem preco to sem pisem citim sa sama nikomu nemozem verit neviem ako dalej co bude somnou dalej neviem si predstavit svoju buducnost neviem si predstavit ani dalsi zajtrajsok
ja viem ze ludia maju ovela vecsie probelmi a trapenia ale ja to uz nezvladam som na vsetko sama
pred 3 rokmi som sa spoznali s mojim priatelom bola to laska ako hrom on zil uz roky v zahranici zamilovali sme sa do seba ako inak cez internet boli sme v neustalom kontakte chceli sme byt uz velmi spolu realne on teda prisil na svk prezili sme spolu najdokonalejsie dva tyzdne ako si clovek vie predstavit uz sme si nevedeli predstavit dalsie dni bez seba tak sme sa rozhodli ze spolu zacneme zit v zahranici kde on zije a pracuje... vsetko bolo uzasne nasla laska vydrzala strasne vela prekazok mali sme to velmi tazke lebo vela ludi nam zasahovalo do zivota najme jeho byvala ale aj rodina ...no cez to vsetko sme sa nedali rozdelit ale mne casom padla psychika zcala som mat aj zdravotne probelmi aj psychicke nezvladala som vobec nic mala som uzkostne stavy zachvaty hnevu z nicoho nic...
zacala som uzivat lieky,antidepresiva take slabsie lenze mne to nejak nezaberalo a nevedela som kedy dost jedla som tabletky ako lentilky sitaciua sa vyostrila tak ze pri mojich zachvatoch ma priatel zacal bit, lebo som sa nespravala ako on vyzadoval ale ja som proste zato nemohla moja hlava ma nepocuvala, po fackach sa mi ospravedlnil a prisahal ze ma miluje ale ze ma niekedy nedokaze zvladnut mala som samovrazdene sklony
opustil ma. ja som sa vratila na svk a padla do este vecsej depresie moja laska k nemu bola taka nesmiesne velka ze som nedokazala rozmyslat a jedine co som chcela bolo byt s nim. ked som sa ho neskor spytala preco ma opustil ked som ho najviac potrebovala povedal ze to tiez nezvladal ze sa v noci modlil aby som sa rano zase nechcela zabit.
prezivala som peklo.. nejak som sa z toho dostala a prestala uzivat tabletky ale zacali mi hormonalne probelmi na ktore mi z presnostou nevie prist zaiden lekar uz rok sa trapim, mavam opat depresivne nalady nebavi ma vobec nic mam nadmerne ochlpenie co ma trapi asi najviac lebo sa uz necitim ani ako zena .. vzath sa neskoncil on zamnou chodil na svk
mam panicky strach vychadzat von,ale ked prisiel stale som sa musela prekonavat chodit na nasstevy k jeho rodine...a potom mi stale vycital ze skoro vobec nekomunikujem ze som neschopna ale pritom vie aky boj mam sama so sebou. nemam zdravotne poistenie na slovensku iba v zahranici, ja som to tam nezrusila kvoli nemu lebo keby som to urobila prisiel by o vela penazi ma tam dost velke vydavky posielal mi nejake peniaze ked som potrebovala chodit na vysterneia ale to nestacilo vsetko som si musela hradit sama kedze poistenie tu nemam, takze nemozem chodit ani ku psychiatrovi ani riesit ine zdravotne probelmi ...bola som objedana na miesto kde sa specializuju mojim problemom, no on peniaze nema, nema vobec nic ... dostava aj moje penaize a on nema absolutne nic za velmi dlhy cas. dokonca si ani nechce priznat vobec nic... nemozem ani do prace lebo nezvladam chodit medzi ludi, doverovala som mu ze tie peniaze odklada na liecbu a na nas spolocny byt ....... viem ze mi nikto nedokaze poradit a povie ze ja som ta hlupana ale ked mate neikoho rada verite ze nesklame zase v taketo veci.. aspon aj som verila. vsetko robi len pre svoju rodinu. som uplne znechutena zo zivota