Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silvester bez priateľky?

Príspevok v téme: Silvester bez priateľky?
juraj1313

Mam mansi problem.moja priatelka je velmi zatazena na svoju macku.vcera som sa jej opytal ci by sme nesli na silvestra ku mojim najlepsim znamym..manzelskemu pariku ktorych poznam 10 rokov.povedala a macka? Ako ju mozem nechat samu doma ked budu vonku trieskat ohnostroje a delobuchy??? Ved chuderka sa zblazni.o jednej rano hodinu po ohnostroji by sla niekam von ale skor nie...chapete tomu?! Tym mi narusila cely plan na silvestra kvoli debilnej macke? Tak toto je neprijemne a chore aby mi blbe zviera takto nicilo vZtah.mali sme mat pekny program u znamych na dome a bolo by fajn..a tak co mam robit?! Sediet s nou doma a hodinu po polnoci do mesta ked bude skoro po programe??!!alebo ist k tym znamym? Ked ona sa nezaujima o nas vztah ale o blbu macku? Preco by som mal brat ohlad na nu?! Kto berie v tom pripade ohlad na mna??!! Ta macka komplikuje vsetko.nie len ten silvester ale kazde ponocovanie ked ju chcem zobrat niekam ani na chatu nepojde...dakujem Vam za kazdy nazor.

Agnes998

Tak ja som tiez velky milovnik zvierat ale az tak si s nimi zivot neobmedzujem, aby som kvoli zvieratu nesla na chatu ci na silvestra von. Mam priatelky ktore mi v pripade potreby vedia zver postrazit ci ja im. Macka moze byt kludne sama doma na silvestra, asi sa bude bat ale prezije to, vsak ten humbuk netrva az tak dlho.

GoFruit

Ked ona sa nezaujima o nas vztah..... hm a ty sa zaujimas tym ze vlastne chces silvestra stravit s kamaratmi a nie s nou o samote? Oooo zvlastne vnimanie.

Cariboo

problemom nie je macka ale vase rozdielne nazory. konkretne v tomto pripade musim suhlasit s tvojou priatelkou, zvierata cez silvester naozaj trpia a rovnako by ju mohlo vystresovat ak by s nou bol niekto cudzi. Ale aj to by sa dalo vyriesit,kebyze priatelka velmi CHCE. rozhodne nevin macku za nieco co ona nemoze.

Ak ti zalezi na priatelke malo by ti zalezat aj natom co ma rada - macke, lebo pochybujem ze sa jej koli tebe vzda, asi blbe ale v prospech vas dvoch si toto musite vyriesit

Dadula56

Uplne pohodlne sa da ist za veterinarom, nech da macke nejake lieky na spanie, bezne sa to robi, pretoze je pre zviera lepsie, ked tie delobuchy prespi. Spiaca macka sa da dat do niecoho prenosneho a tak ju mozte zobrat k tym kamaratom...aj tak bude spat. Len je otazne, ci sa tam tvojej priatelke vobec chce, skor asi nie, inak by na take jednoduche riesenie prisla aj sama. Skor ma macku ako vyhovorku. To, co sa ti zda ako super program jej nemusi vyhovovat.

nathalia8

no máš to ale tažke,ale vieš mačka je ako rodinny príslušník.Ona sa jej nezbaví,lebo vieš,to je láska k zvieratám.a ked chceš ist niekam na silvestra,ved dajte ju zatial nejakym dobrým známym.