Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silvester bez priateľky?

Príspevok v téme: Silvester bez priateľky?
juraj1313

Mam mansi problem.moja priatelka je velmi zatazena na svoju macku.vcera som sa jej opytal ci by sme nesli na silvestra ku mojim najlepsim znamym..manzelskemu pariku ktorych poznam 10 rokov.povedala a macka? Ako ju mozem nechat samu doma ked budu vonku trieskat ohnostroje a delobuchy??? Ved chuderka sa zblazni.o jednej rano hodinu po ohnostroji by sla niekam von ale skor nie...chapete tomu?! Tym mi narusila cely plan na silvestra kvoli debilnej macke? Tak toto je neprijemne a chore aby mi blbe zviera takto nicilo vZtah.mali sme mat pekny program u znamych na dome a bolo by fajn..a tak co mam robit?! Sediet s nou doma a hodinu po polnoci do mesta ked bude skoro po programe??!!alebo ist k tym znamym? Ked ona sa nezaujima o nas vztah ale o blbu macku? Preco by som mal brat ohlad na nu?! Kto berie v tom pripade ohlad na mna??!! Ta macka komplikuje vsetko.nie len ten silvester ale kazde ponocovanie ked ju chcem zobrat niekam ani na chatu nepojde...dakujem Vam za kazdy nazor.

kafe

woo :) môj pocit z toho všetkého je presne opačný. Priateľke je juraj úplne ukradnutý, aj jeho city. Vidí iba mačku, neni ochotná robiť žiadne kompromisy a on je ten čo sa v drvivej väčšine prispôsobuje. A už mu došli nervy. Ja si myslím, že oprávnene, ustupovať sa nedá donekonečna. Ak jej stačí spoločnosť mačky, nepotrebuje chodiť von, ani tráviť čas s priateľom na kieho frasa frajera má? Zamyslieť by sa mala ona. Ale berem, že sa na to dá pozerať všelijako.

seleCt

Je to len macka. Kvoli macke si dat pokazit vztah, je chore. Chora je priatelka, ktora uprednostni macku pred muzom.
Len ty pekne chod po svojom, ona nech sa aj miluje s mackou, sprchuje, nech s nou ide nakupovat, nech sa s nou aj zasnubi a potom za nu aj vyda. JE pekne mat zviera, ale pravda je taka, ze macke je ukradnute, kto je tvoja priatelka. Je rada, ze sa nazerie a vyspi.
Prirodzene pre macku je behat po vonku, chytat mysi, takze dokaze sa sama uzivit, sama sa aj ocisti, a na noc sa schova do akejkolvek diery.
Hnevajte sa ako chcete, je to tak.

Dadula56

Jaj, no toto je uz o inom, nez len Silvester.Dovolenky, vikendy zrusene kvoli macke... to naozaj nevyzera, ze by tu slo o normalny vztah. Alebo ma skor ona vztah s mackou a Juraj je tretie koleso. Ja suhlasim, ze sa maju partneri dohodnut na kompromise, ale tu sa to zrejme neda, lebo on ma na vyber variant sediet doma s mackou alebo ist sam. Kompromis by bol, keby sa chodilo aj na jeho akcie bez macky a obcas sa zostalo doma s mackou.
Inak velmi trefna poznamka o tom, ze by sa rovnako spraval k detom. Ked nechce dat macku strazit a ma ju ako male bozstvo, co bude vyvadzat s detmi?Myslim, ze hlavne o toto tu ide, kaslat uz na Silvester...

TinaM

Ja nechapem, co to tak nafukujes. Porozpravaj sa s priatelkou a v prvom rade zisti, ci by s tebou vobec niekam sla aj keby nemala macku. My mame psa a je pravda, ze sme zvazovali, ze tento rok vypustime silvester s partiou a zostaneme s nim doma (je to jeho prvy silvester, aj ked nie je bojazlivy, sameho by sme ho pre istotu nenechali, lebo ak by sa naozaj zlakol, mohlo by to mat trvale nasledky na jeho povahe). Ale hned sme rozmyslali, ako to zariadit-dokonca nam znami navrhli, aby sme ho zobrali na tu party. Nakoniec sme to vymysleli a mily psik bude s priatelovymi rodicmi a my sa pojdeme bavit. Na co to cele pisem? Aby som ilustrovala, ze napriek laske k zvieratu (ktoru ty nechapes, ale nie si sam, je vela takych ludi), riesenie sa vzdy da najst, pokial OBAJA chcu. Tento jav vsak u teba nevidim. Prepac, si naozaj ako male trucovite dieta. Zamysli sa nad tym aspon na 5 sekund, ak ti tvoj vztah s nou nie je lahostajny, lebo takto sa problemy neriesia.

woo

ale na vine neni mačka, ale priatelka. je taka aka je. ty sa zariad podla toho. ked to ozaj tak prehana, tak chod bez nej. mozno si uvedomi, ze je doma sama a ze si pre nu dolezity. ak nie, najdes si inu priatelku.

juraj1313

Moja zlata WOO hlboko sa mylis a prehnane reagujes.nevies nic ako vo vsetkom je ta macka uprednostnovana a v nasom vztahu je to blokada! Nevies uplne nic ze kvoli tej macke som musel zrusit dovolenky lebo bola radsej s nou doma lebo ze druhym neveri ze sa o nu postaraju...je chorobne upnuta na nu...vzdy o macke rozprava..ju nazyva a pekne vola ale mna dokaze oslovit len menom a nic viac..jj svojim sposobom to zviera ja nemusim vobec.neviem ako ty moja zlata WOO by si reagovala ked sa dohodnete dvakrat ze raz mate ist do tatier na vikend ale musia zrusit bo macka...potom dovolenka.boli zabookovane letenky do egypta..nesla lebi macka...mas dost?? Este stale je macicka u teba prvorada? Rozdzubuje to vztah nam dvom !!!

juraj1313

Odkaz pre karlik : pekne profesionalne zpodana odpoved.lepsie si to napisat nemohol.ona je domased a len dvakrat do mesiaca jej staci ist niekam.jj ved macka sa prisposobuje sama a je chore si mysliet ze nevydrzi pol dna bez svojho pana :D ak vraj nie tak to hovori za vsetko ze taka osoba je neista a prehana.

woo

kafik, ja to vidim tak, ze jurajovi je ta mačka uplne ukradnuta, aj city jej priatelky, inak by sa snazil o kompromis. priatelka mozno trucuje lebo vidi ze ignoruje jej vztah s mačkou a preto chce byt radsej doma s mačkou. ja mačku nemam, ale nevedela by som sa bavit, ak by som mačku mala a vedela by som ze je doma sama v strese.cele jurajove vyjadrovanie svedci o tom, ze nema rad tu macku - a este sa s nou aj porovnava ako s konkurenciou - jeho priatelka by si mala najst niekoho, kto ma rad zvierata, lebo inak budu mat stale kvoli tomu konflikty. moje riesenie by bolo vziat macku so sebou alebo ju u niekoho znameho nechat. juraj mysli len na seba, mačka aj frajerka su mu ukradnute. chapem ze sa chce bavit, potom ale netreba mat vztah, ked sa neviem prisposobit...