Depresia na mne visí..

Príspevok v téme: Depresia na mne visí..
depkajakmrak

.už dlhší čas mám prevažne­ negatívne­ myšlienky­ a nevie ako sa mám od toho odpútať,­ som strašne duševne a psychicky­ vyčerpaná­ už v ničom nenachádza­m hlbší zmysel, keď som v škole alebo niekde vonku mám pocit, že ma nikto nemá rád a každý ma ohovára a podľa toho sa začnem potom aj správať a veľmi riešim čo si kto o mne myslí..chc­em sa od toho odputať a konečne dokazať žiť na plno, lebo teraz žijem len tak s tretiny,­ nie tak ako by som mohla, celkovo by som mohla omnoho plnohodnotnejšie využívať svoj potenciál ale jednoducho ja mám limitácie v mojej hlave, jednoducho mi niečo v tom bráni, nežijem naplno tak ako by som chcela...hoci sa to zdá ako malicherný problém, duševne sa veľmi trápim a som nešťastná..

Iveta19

Prosim o radu.potrebujem strašnedobreho psychoterapeuta ale nema to byt psychiater,k tomu chodim.som z kosic. Dajte tu svoje tipy - skusenosti.velmi pekne vopred dakujem

jajaa

Fleur-de-lis veľmi ti ďakujem za tvoje príspevky, podporilo ma to dosť. Veď prvýkrát v živote teraz skúšam psychoterapiu, tak je možné, že mi možno práve to pomôže. Nesmiem sa teraz vzdávať, musím vydržať keď som sa už dostala až sem.

Fleur-de-lis

jajaa, problém môže byť v nevhodnej liečbe. Nevzdávala by som to, ale skúsila niečo iné.
Ja som v depresiách nežila, ale niekoľko rokov som sa riadne trápila. A svet som si teda ani náhodou neužívala. Ale teraz som šťastná. A okolnosti sa nezmenili. Ale ja som našla uzdravenie, riešenie mojich problémov.
A áno, priveľa ľudí žije v depresii. To jasne hovorí o tom, že robia niečo zle, že im niečo chýba. Že sa slepo naháňajú za vecami, ktoré im to všetko len zhoršujú. Nie? Veď prečo inak by sa toľko trápili, keby toto nebol dôvod. Ale to nie je také ľahké pre nich rozpoznať čo je to, za čím sa ženú v presvedčení, že im to niečo dá,a nakoniec sú tam kde boli... Vyžaduje to múdrosť a pokoru.
Toľko ľudí žije v strese. Zdravotné problémy sú toho logickým dôsledkom.