Co sa robi pri anale? - Valastne aky je to sex ... diki
anal ??????
Neviem preco vsetci pri vyraze analny sex automaticky hovorite o tom ze to robi len muz zene. Pegging je metoda, kedy si zena pripne na niektoru cast tela(pas...) pripinaci penis a moze to zacat..Apropo, s pouzitim kodomu a lubrikantu e to celkom fajn zazitok ( pre oboch ).
predovsetkym bacha na vec, ak anal robite casto, tak vam mozu sfinktery, t.j. stahovace- tak oslabnut, ze budete mat problem zastavit stolicu...trapas...mozno si poviete, ze ste mlada a to sa vam stat nemoze, no v 40- tke pride to, co by malo prist az v 80- tke. sex ma byt o inom, vsetko ma svoje miesto, z niecoho sa vychadza a do niecoho vchadza...ale proti vkusu ziaden disputat.
ja neviem možno nejakou hygienou..ale mohol by nám niekto napísať sboju skúsenosť,lebo ja sa teiž hlavne toho bojím
neviem,ale mohol by nám dakto napísať
anále..:))
ahojte, treba pri anlále mať najekú špeciálnu hygienu? albo odporúča sa niečo ohľadom hygieny? vdaka
Bleee suhlasim s tebou uz dneska ludia nevedia co so sebou, trochu ich lutujem...
fuuuuuuuuuuuj nikdy ... nikdy by som svoj penis nedal babe do riti ...chujovina na N tu