anal ??????

zena

ale preco ta to bolelo, to neviem, aj muz ale musi byt pri tom trochu ohladuplnejsi a jemnejsi, aspon zo zaciatku..ja som sa milovala aj bez lubrikantu a nebolelo to, bolo to super,takze sa porozpravaj aj s priatelom, lebo asi si mysli, ze je to tak ako do vaginy, ale to nie je pravda..podla mna bol problem v nom, ze ta to bolelo

zena

ak ti to je nepríjemné tak to nerob..nie kazdemu sa to paci..tvoj priatel by to mal respektovat,ale chapem, ze jemu sa to velmi paci..ja by som anal ale rozhodne nezatracovala,lebo fakt to ma nieco do seba,ale to musis mat na to chut, a pri urcitych situaciach je lepsi ako vaginal.sex

magisterka

podla mna to je hnusne! dost to bolelo.Ale co mam robit, ak moj priatel to stale chce, a mna to dost boli? hM?

lulu234

a nema sa hned po analnom sexe prejst na vaginalny, aby nevznikla infekcia. Tvoj partner by si mal maleho umyt.To hovoria odbornici.

katika22

pri anale sa ro robí do zadočku...ale pozor, lebo je to tam dosť citlivé miesto, no a nie každý chalan to vie spraviť babe tak, aby z toho mala pôžitok... a hlavne, musí to chcieť baba, no a potom si už len dať lubrikačný gél a pomaly pomaličky sa tam musí chalan dostať...
a pre hej:
aj ja som si myslela, že ked tam vojde, tak ho bude mať špinavý, no nie nemal ho vôbec špinavý a to že to tam cítiť??? ani to som necítila, ja ked na to dostanem chuť, tak sa tak uvolním a priatela ja musím prehovoriť, no a aj cez anál sa mi podarilo dosiahnut orgazmus... ale pritom, ked bol v zadočku, ma aj prstoval, je to krásne,no netreba sa báť baby, chce to len chvílu trpezlivosti a praxe....

trpko

neje najlepsie je ked ti ho holka natrie najlepsie lubri.gelom mne to potom to ide lachsie a nechaj ju trosku nech na to ide sama a pomali lebo na raz to trochu boli