prosim poradte, som zufala, trpiam tazkou anorexiou a asi v dosledku toho mi strasne trpne lava noha, obcas aj lava ruka..najhorsie je to vecer..nemozem tak poriadne chodit, chvilami je noha dokonca krcovita..navyse mam problem s motorikou,,von mozem chodit iba ked sa drzim otca..prosim , ak ma niekto podobny problem, nech napise..co mam s tym trpnutim robit..nejedna sa uz o trvale poskodenie? vymizne to po vylieceni sa?budem vdacna za kazdy prispevok
Trpnutie koncatin
Anorexia znamena podvyzivu, tj aj nedostatok mineralov. No a to sa prejavuje aj ako trpnutie, tj tetania, kde nedostatok roznych mineralov nedovoli vodit poriadne signaly v nervovych vlaknach, ani v mozgu.
Pre istotu si aspon docasne ber aspon dobru zmes mineralov na kosti plus vitaminy D-3 a K-2 na absorbciu a zabudovanie.
a este mala rada k tym 3-omega kyselinam-ak by sa ti tobolka nedala prehltnut, skus ju malicko namocit do vlaznej vody, az mierne zmakne...potom to zvykne ist lahsie
ozaj-treba to brat dlhsiu dobu, necakaj vysledok hned po 2 dnoch...drzim palce
kup si kapsuly Milgamma N a uzivaj 3x1, plus k tomu magnezium a 3-omega nenasytene mastne kyseliny, najradsej v kapsulkach
neviem, ako riesis svoju anorexiu, ci sa intenzivne liecis, ako prijimas potravu a kolko jej prijimas...ale tie tri veci by si v kazdom pripade uzivat mala