dobry den,nepoznate niekto nejaky bez predpisu liek na upokojenie sa a strach z ludi?nemozem sa odviazat a nemozem zit tak ako by som chcela,mam trisku ,hlasivky ziadne ked som s ludmi,proste som ako mrtva,nezmozem sa vyslovit ani slovko.Nepoznate nejaky dobry prirodny liek na uvolnenie,aby som sa tak nebala a nemala taketo problemy?dakujem pekne.
Strach z ludi
Bez predpisu na to nieje nič.Ked nechceš brať lieky skús psychologa.Pravdepodobne je to socialna fobia ktorú mám aj ja,a troška mi zabrali práve antidepresíva.
to iba ja vzdycky mozem natrafit na nespravnych ludi..ako cely zivot..vzdy v nespravny cas na nespravnom mieste..vzdy!:(
dobre.tak dakujem .
mne tu ziadne argumenty "proti" pisat nemusis, mne je to jedno...svoj pohlad som ti napisala, dalej neriesim.
z liekoch za pribera, clovek je ospaly,unaveny,omameny a to nechcem..
voda, hrozi este jedna vec-cim dlhsie sa to nelieci, tym viac sa to fixuje v mozgu a niekolkonasobne sa predlzuje dlzka neskoro zacatej liecby
ale je to tvoje rozhodnutie, presviedcat nikoho nemienim
voda: budes radsej na liekoch normalna, alebo bez liekov troska? a nikde nie je napisane, ze ich mas brat cely zivot
a o paranojach ani nevravim..urcite nad tym budem rozmyslat kabel o tom psychiatrovi ale este musim zvazit vsetko..
a lieky pomozu??nechcem byt cely zivot na liekoch!
voda, vyhybanie sa situaciam, kde dochadza ku kontaktu s ludmi, je klasicka sucast fobickej poruchy...