Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strach z ludi

Príspevok v téme: Strach z ludi
voda909

dobry den,nepoznate niekto nejaky bez predpisu liek na upokojenie sa a strach z ludi?nemozem sa odviazat a nemozem zit tak ako by som chcela,mam trisku ,hlasivky ziadne ked som s ludmi,proste som ako mrtva,nezmozem sa vyslovit ani slovko.Nepoznate nejaky dobry prirodny liek na uvolnenie,aby som sa tak nebala a nemala taketo problemy?dakujem pekne.

voda909

uz som bola liecena a dopovana liekmi ,aj u psychiatra a psychologa a vobec ale vobec my nepomohli,uplne zbytocne.Mozno mam nejaku chybu v mozgu

voda909

no ale u mna to narastlo do takeho stadia ze s tych nervoch a stresoch co som prezila som dostala tetaniu a kedysi som chodila vsade a teraz si to neviem predstavit.a co je este horsie ze pri rodine som taka..ja neviem co to je ale je to hrozne!uple ma to pomaly zabija a velmi casto zabudam ..

voda909

skoda,ja by som potrebovala pravy opak,lebo ja som stale unavena,proste niecim povzbudit a zaroven sa nebat a byt normalna..:(

snilka

ahoj mame nieco spolocne :) sice nestracam hlasivky, prejavuje sa to u mna skor tak ze sa vyhybam ludom a radsej travim cas sama, tiez velmi v spolocnosti vela nenahovorim, zavisi to od toho s kym som, a casto som bola pre to nestatsna, chcela som byt oblubena ale teraz som sa uz na to vykaslala... je mi jedno co o mne ludia hovoria, ze som ticha ci nespolocenska, robim to co ma skutocne bavi a nebudem sa hrat na nieco co niesom, ale tu valerianu mozem skusit :)

lesankaa

niee nie , je to bylinka, pouziva sa na celkove uvolnenie nervov v tele a ukludnuje busenie srdiecka, upokoji pri uzkosti,,,a samozrejme, uspava

lesankaa

najviac zo vsetkych volnopredajnych ,.,ale v lekarni ju nezozenies, zial najsilnejsiu koncentraciu cez internetovu lekaren stoji okolo troch eur flasticka ktora ti vydrzi dva mesiace ja si to neviem vynachvalit