dobry den,nepoznate niekto nejaky bez predpisu liek na upokojenie sa a strach z ludi?nemozem sa odviazat a nemozem zit tak ako by som chcela,mam trisku ,hlasivky ziadne ked som s ludmi,proste som ako mrtva,nezmozem sa vyslovit ani slovko.Nepoznate nejaky dobry prirodny liek na uvolnenie,aby som sa tak nebala a nemala taketo problemy?dakujem pekne.
Strach z ludi
uz som bola liecena a dopovana liekmi ,aj u psychiatra a psychologa a vobec ale vobec my nepomohli,uplne zbytocne.Mozno mam nejaku chybu v mozgu
voda, ak mas taketo stavy, je to na psychiatra, takze sa zdvihni a k nejakemu sa objednaj...
no ale u mna to narastlo do takeho stadia ze s tych nervoch a stresoch co som prezila som dostala tetaniu a kedysi som chodila vsade a teraz si to neviem predstavit.a co je este horsie ze pri rodine som taka..ja neviem co to je ale je to hrozne!uple ma to pomaly zabija a velmi casto zabudam ..
skoda,ja by som potrebovala pravy opak,lebo ja som stale unavena,proste niecim povzbudit a zaroven sa nebat a byt normalna..:(
ahoj mame nieco spolocne :) sice nestracam hlasivky, prejavuje sa to u mna skor tak ze sa vyhybam ludom a radsej travim cas sama, tiez velmi v spolocnosti vela nenahovorim, zavisi to od toho s kym som, a casto som bola pre to nestatsna, chcela som byt oblubena ale teraz som sa uz na to vykaslala... je mi jedno co o mne ludia hovoria, ze som ticha ci nespolocenska, robim to co ma skutocne bavi a nebudem sa hrat na nieco co niesom, ale tu valerianu mozem skusit :)
niee nie , je to bylinka, pouziva sa na celkove uvolnenie nervov v tele a ukludnuje busenie srdiecka, upokoji pri uzkosti,,,a samozrejme, uspava
neni to navikove? a podporuje spavost?dakujem
najviac zo vsetkych volnopredajnych ,.,ale v lekarni ju nezozenies, zial najsilnejsiu koncentraciu cez internetovu lekaren stoji okolo troch eur flasticka ktora ti vydrzi dva mesiace ja si to neviem vynachvalit
tebe pomaha?
tak si zozen valerianu lekarsku