Ahojte, chcem sa poradit, ci sa niekto z Vas stretol s podobnymi stavmi. Som aktivny sofer, nikdy mi to nerobilo problem, ale za posledne obdobie sa mi stava, ked idem sama v aute, ze mi zacnu take divne tlaky v hlave, konkretne v spankoch, co vyvolava pocit na odpadnutie, malatnost, mam pocit, ze kazdu chvilu havarujem. Nestava sa mi to pravidelne, ale vcera to bolo take vazne, ze ma to velmi vystrasilo. Pocity su iba v aute pocas soferovania, najma ked som sama. Nemam pocit, ze sa privelmi pozorujem, ale jasne, ze po vcerajsku ked sadnem do auta, budem vystrasena. Vcera som bola v neskutocnom krci z tych pocitov v hlave. Pre objasnenie mam tetaniu, stav je stabilny, beriem rivotril, AD som sa vyhla a pravidelne navstevujem psychologa. Vseobecnej lekarke som o tom hovorila, vysmiala ma, ze sa nemam mic pozorovat, u ocnej lekarky som bola, vsetko v poriadku, neurolog mi povedal, ze to moze byt stresoveho charakteru, ale na ziadne vysetrenia ma neposlal. Neviem co mam robit, nemam pocit, ze som v strese zo soferovania, neviem konkretizovat kedy mam tietopocity, ale bojim sa, co to moze byt a neviem ako si pomoct. Stretolsa uz niekto s podobnym problemom?? Viete mi poradit? Tetanici, nestava sa vam to tiez nahodou? Unavou to nie je, a stalo sa mi to uz predtym, ako som brala Rivotril. Dakujem
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.