Ahojte, chcem sa poradit, ci sa niekto z Vas stretol s podobnymi stavmi. Som aktivny sofer, nikdy mi to nerobilo problem, ale za posledne obdobie sa mi stava, ked idem sama v aute, ze mi zacnu take divne tlaky v hlave, konkretne v spankoch, co vyvolava pocit na odpadnutie, malatnost, mam pocit, ze kazdu chvilu havarujem. Nestava sa mi to pravidelne, ale vcera to bolo take vazne, ze ma to velmi vystrasilo. Pocity su iba v aute pocas soferovania, najma ked som sama. Nemam pocit, ze sa privelmi pozorujem, ale jasne, ze po vcerajsku ked sadnem do auta, budem vystrasena. Vcera som bola v neskutocnom krci z tych pocitov v hlave. Pre objasnenie mam tetaniu, stav je stabilny, beriem rivotril, AD som sa vyhla a pravidelne navstevujem psychologa. Vseobecnej lekarke som o tom hovorila, vysmiala ma, ze sa nemam mic pozorovat, u ocnej lekarky som bola, vsetko v poriadku, neurolog mi povedal, ze to moze byt stresoveho charakteru, ale na ziadne vysetrenia ma neposlal. Neviem co mam robit, nemam pocit, ze som v strese zo soferovania, neviem konkretizovat kedy mam tietopocity, ale bojim sa, co to moze byt a neviem ako si pomoct. Stretolsa uz niekto s podobnym problemom?? Viete mi poradit? Tetanici, nestava sa vam to tiez nahodou? Unavou to nie je, a stalo sa mi to uz predtym, ako som brala Rivotril. Dakujem
Pocity na odpadnutie, tlak v hlave pri soferovani
Moze to byt aj stresom sposobene, takym co si vlastne ani neuvedomujeme, ze proste je to taky tichy zabijak.
Taketo stavy su zvacsa sposobene ochorenim chrbtice a ked sedis v aute v istej pohole, nemusi ti to vobec robit dobre a niekde ta nieco tlaci
I love playing video games. I can relax after a day's work only this way. I want to immerse myself in the game and enjoy the magical world. So thank you very much for the game poppyplaygame.io you recommended.
skús si dať preliečiť krčnú chrbticu!!!
Zdravim, tak ako to dopadlo nakoniec? Zistil niekto pricinu tych zavratov?
si v prvom rade uvedomte, že na tej ceste nie ste sami! ked mate taketo "stavy" tak radsej chodte autobusom/vlakom ale hlavne! riešte to so svojim lekárom... aby sa nestalo ze koli svojej debi-lite/nezodpovednosti niekoho na ceste zabijete!
Tiež mám ten problém už sa bojím sadnúť aj za volant kvôli tomu. Zistili Vám niečo teda?
Dobrý deň
ja by som sa chcela do tejto debaty zapojiť lebo podobný problém mam aj ja
prvy krát sa to stalo asi pre 4 rokmi
sla som v noví z Ba do ke a ked som vyšla z tunela tak ma to postihlo no pripisovala som to únave. a po dvoch rokoch sa to vrátilo no uz častejšie a častejšie. Najprv len v tuneloch potom stale v noci a teraz uz niekedy aj cez deň. a hlavne na diaľnici. niesom liečena na žiadnu chorobu. no mam z toho strach. predtým som dokázala šoférovať aj 12 hodín vkuse a teraz mam strach prejsť 12 km. neviem co s tým ...
? legenda,a Teba nikdy nepostipal kliest alebo komar? podla reakcie sudim ze aspon 50 kliestov, kedze si taky nervozny.
a z coho si myslis, ze mas panicku poruchu? z neba spadla? daj si spravit infekcny rozbor, ak tam nemas borelie, tak urcite babesiozu alebo erlichiozu, psychicke poruchy su vo vacsine iba nasledok ineho ochorenia. a to antidepresiva iba potlacia a pricina sa nevylieci