Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pocity na odpadnutie, tlak v hlave pri soferovani

Príspevok v téme: Pocity na odpadnutie, tlak v hlave pri soferovani
tetanicka

Ahojte, chcem sa poradit, ci sa niekto z Vas stretol s podobnymi stavmi. Som aktivny sofer, nikdy mi to nerobilo problem, ale za posledne obdobie sa mi stava, ked idem sama v aute, ze mi zacnu take divne tlaky v hlave, konkretne v spankoch, co vyvolava pocit na odpadnutie, malatnost, mam pocit, ze kazdu chvilu havarujem. Nestava sa mi to pravidelne, ale vcera to bolo take vazne, ze ma to velmi vystrasilo. Pocity su iba v aute pocas soferovania, najma ked som sama. Nemam pocit, ze sa privelmi pozorujem, ale jasne, ze po vcerajsku ked sadnem do auta, budem vystrasena. Vcera som bola v neskutocnom krci z tych pocitov v hlave. Pre objasnenie mam tetaniu, stav je stabilny, beriem rivotril, AD som sa vyhla a pravidelne navstevujem psychologa. Vseobecnej lekarke som o tom hovorila, vysmiala ma, ze sa nemam mic pozorovat, u ocnej lekarky som bola, vsetko v poriadku, neurolog mi povedal, ze to moze byt stresoveho charakteru, ale na ziadne vysetrenia ma neposlal. Neviem co mam robit, nemam pocit, ze som v strese zo soferovania, neviem konkretizovat kedy mam tietopocity, ale bojim sa, co to moze byt a neviem ako si pomoct. Stretolsa uz niekto s podobnym problemom?? Viete mi poradit? Tetanici, nestava sa vam to tiez nahodou? Unavou to nie je, a stalo sa mi to uz predtym, ako som brala Rivotril. Dakujem

tetanicka

Vsak to, ze akonahle mi diagnostikovali tetaniu, tak vsetky problemy prisudzuju psychike, vseobecna sa mnou nezapodieva a ani neurolog. Bohuzial znameho doktora nemam, co by mi dokazal pomoct :(

Cindy35

inak nemalo by sa, ale ak mas znameho lekara daj si predpisat Doxyhexal antibiotikum na dva tyzdne a ak ti to prejde tak to mas infekcneho povodu

Cindy35

no mohla by to byt aj neuroborelioza pripadne vestibularny syndrom.
treba navstivit otoneurologa, ale neviem ci ti poradia,s tymito vecami sa lekari neradi zapodievaju a vacsinou to zvali na psychiku i ked povod je casto infekcny

llek

Ja chapem ze dnes vela ludi k praci potrebuje soferovanie. Ale niekedy je to moment a zrazu nemoze pracovat ani ten co soferoval a ani ten co bol v nespravnom case na nespravnom mieste.

tetanicka

dakujem za odpovede. Krvny tlak mavam nizsi. Kvoli tetanii uzivam zvysene davky magnezia a pijem denne aj magneziu mineralnu vodu, ale pijem zeleny caj, vela vody, kavu aby som ho zdvihla. Tu chrbticu mi este nikto nevysetroval, za kym mam zajst, ci to nebude kvoli tomu, viete mi poradit? No soferovanie obmedzit je velky problem, kedze praca, ktora ms zivi, je spojena aj so sluzobkami a byvame dalej od mesta, takze som na auto odkazana. Uvedomujem si mozne nasledky a preto som z toho zufala..

llek

Mala som podobneho pacienta, tiez maval podobne stavy a byvalo to pocas soferovania a tiez uzival lieky na tetaniu. Bol presetreny od hlavy po paty a pricinu sa nepodarilo zistit. Otazkkou je, ci to nemoze nejako suvisiet s tym, ze pocas soferovania sme podvedome v napati, stuhnu krcne svaly a ze by tam bol nejako spustaci mechanizmus, niekde z oblasti krcnej chrbtice. Ale to je len dohad. V kazdom pripade je to nebezpecne a treba zvazit svoje soferovanie, kvoli sebe ale aj ostatnym

siska15

to bude v dosledku tej tetanie. krvny tlak mas v poriadku? pretoze aj vyssi tlak by mohol sposobovat taketo pocity