Lexaurin a neurol

Príspevok v téme: Lexaurin a neurol
cortex

dobrý deň, mám problém, ktorý sa týka toho, že som odcestovaná na 4 mesiace v zahraničí a trpím neskutočnými úzkosťami a túžbou ísť domov, čo však momentálne nie je možné. Na upokojenie mi bol odporučany neurol 0,5 pol tabletky iba v prípade, že cítim napätie. Ja však pociťujem úzkosť permanentne, neviem sa na nič iné sústrediť, iba na to, že sa cítim otrasne. Skúsila som si dať aj jednu celú tabletku, ale účinok žiaden. Mám k dispozícii aj Lexaurin 1,5, vie mi niekto poradiť, že ak si dam 2x denne pol tabletky, či mi to može ublížiť? resp. či to bude mať nejaký účinok? závislosti sa neobávam, pretože viem, že ak prídem naspäť domov, problém pominie a budem v pohode. dakujem za rady

rozmaria83

mna taketo lieky dost oblbovali, skus inu formu, mne velmi pomahaju kapsule 5-HTP, je to prirodny produkt, prekurzor serotoninu, ja kupujem od sunday natural, pomahaju na depresie, uskost, nepokoj..

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Tomas 12345

jankkaa 16 :

Od náhodných ludí lieky nekupuj. Nevieš ani v akých podmienkach tie lieky skladovali, alebo nemusí ísť o pravdú medicínu ale o fake medicínu. Niekto od koho si myslíš že ti dá pravý neurol ti dá falošný neurol a tento falošný neurol môže byť velmi nebezpečný.

Prečo nezájdeš za psychiatrom predpísať si dávku ?

Shamann

Rastlina Withania somnifera bola používaná ako prírodná alternatívum vália , teda diazepamu a jeho odlúčkov.... Používa sa v zmesiach ajurvédskych čajov

Spammer

Filmy - nahlasil som Harlyho kontrole youtube, aj za ten nazov Warcraft, mali by ho bloknut za porusovanie autorskych prav a aj za tvoje spamovanie.
Inak dik za to, ze si to tu takto dal, inak by sa to nedozvedeli.

pomocnikos

Samozrejme že som chcel pomoct nakolko sam viem čo to je mat problemy a ako vie frontin pomoct.No každopadne uskladnenie je ta posledna vec ktoru by som riešil kedže ovela zavažnejšie je kto to bude uživat a ako.Každopadne ja som to mal uskladnene velmi dobre no už je to ajtak neaktualne prajem každemu vela zdravia a psychickej pohody :)