Nádor na mozgu - prosím llek o vyjadrenie a pomoc

Príspevok v téme: Nádor na mozgu - prosím llek o vyjadrenie a pomoc
Dominika57

Dobrý den prajem pani llek,

už ste mi raz veľmi pomohli, preto by som sa na Vás chcela opäť obrátiť.

Mám 20 rokov a obrovský problém s bolesťou hlavy. začala ma asi pred týždňom bolieť hlava a doteraz to neprešlo. v pondelok sa chystám k lekárovi ale chcela by som vedieť aj Váš názor.

Ide o nepatrnú bolesť hlavy ale dlhotrvajúcu. je to taká tupá bolesť. zozačiatku ma pobolievala hlava na rôznych miestach ale hlavne vľavo. twraz pocitujem bolesť hlavne na temene alebo za uchom alebo sem-tam ma bolí ľavý spánok. zatial to nie je nič prenikave, nemusim si dávať kvôli tomu nič od bolesti, neobmedzuje ma to v žiadnej činnosti ale strašne sa bojím, že mám nádor na mozgu, pretože predtým ma hlava nezvykla bolievať.

nemám problém zaspať, mám pocit že pri ležaní mi je trošku lepšie.

v pondelok sa chystám k lekárovi, ale chcela by som vedieť aké vyšetrenia by som mala absolvovať a koľko sa pri tých úkonoch čaká.vopred dakujem veľmi pekne za váš názor a radu.

prosím aj ostatných ktorý maju podobne skusenosti aby sa ozvali.

llek

Vacsina z vas sa hned pustila do zakladatelky ze co hned mysli na nador. Ale ke k ziadnej inej moznej pricine ste sa nevyjadrili. Naco potom odpovedate? Kolko ludi tu riesi fakt ovela banalnejsie problemy a nikto ich tu neodsudzuje

GoFruit

Len do pozornosti lekarov ktori pisu ze to nemoze byt nador:
Mamina sestra zomrela v 24 na nador v hlave a stazovala sa na bolesti hlavy a zakazdym ju doktori odbili ze simuluje. A nic jej nie je. A ked sa na nador prislo bolo uz neskoro.
Pre zakladatela temy: ona ale chodila po doktoroch aj vyse roka ci viac. Cize z tyzdnovej bolesti hlavy zas nerob nador.

spajkamajka

absurdna reakcia je tvoja.len pred tyzdnom.si zacala mat bolest hlavy to nemusi znamenat ze mas nador.Ja ked som ochorela som mala strasnu bolest hlavy 25h denne po dobu roka okrem.toho ze som stratila cuch chut hltay som.nevedela ochrnul mi zaludok prvy rok som hladovala necitila si zaludok ani jedlo v nom citat riadok s knihy som nevedela dolnu cast trupu necitila mala som strnulu siju pri pohybich do stran som mala bolesti a akoby som bola pod vplyvom alkohilu tri roky nadchu zapchaty nos som mala rok nos som mala rok zapchaty stratila som pocit sytosti na eoky.napriek tomu ze som jedla A troch nic som necitila vies si predstavit ajo som preto pribrala.

hormonalne zmeny alebo nedostatok sexu a ine vevi mozu byt v pozadi.cesnak skus na zuzenie ciebv a vtedy zvykne boliet hlava.

llek

Nadory mozgu sa sice v tvojom veku vyskytuju, ale su pomerne zriedkave. V absolutnej vacsine pripadov je pricinou bolesti nieco ine ako nador mozgu. Co tak krcna chbtica, to co ty opisujes je velmi sugestivne ze pricinou tvojej bolesti hlavy je krcna chrbtica - stuhnute krcna svaly, blok v oblasti krcnej chrbtice. To je velmi casty problem