Som lacná dievčina, už som na dne!

Príspevok v téme: Som lacná dievčina, už som na dne!
hakybaky

Viete.je to také komplikované. Mám veľmi pochybnú minulosť a stašne sa hanbím za to ako som sa správala a cítim k sebe neskutočný odpor. Tak ako som sa správala, to som nebola ja, ale uplne niekto iný, kto chcel asi len uputať pozornosť...teraz ju mám no uplne inak ako som si predstavovala....Nemám sa rada ani trošku aj keď niesom škaredá, vždy bol o mna záujem ale už nemám žiadnu hodnotu. Som úplne na nule zaškatulkovaná ako radodajná lacná dievčina. Chcela by som si vybudovať novú povesť na úrovni ale už si myslím že je všetko stratené :( Denne plačem, lebo viem že u ľudí nemám ani štipku úcty. Má o mna zaujem dost chlapcou, ale všetci ku mne majú taký lacný postoj, npr. žiadny ma nezavolá len tak von pokecať, pritom som dosť inteligentné dievča. Vždy ma zavolaju iba ked im ide o sex, je nejaka chata alebo niečo podobne, samozrejme nepriamo to dajú na javo....

a Pre toto si nemôžem nájsť frajera :(

dkcn

Prestan s nimi spat, uz nespi a nikym, vobec s nikym, ani im ho nerob... ani sa nenechavaj ohmatkavat! A po roku si vsetko zrekapituluj, ci je to uz lepsie,, zarucene budes mat k sebe viac ucty. Ale hejze sa ty nechces prestavat kur.it ze? Tak len pekne dalej roztahuj nozicky, ako spravna bezvyznamna stetka. Alebo sa zatni, rob sa sama, ako velka cast z nas, na party chodievaj, ale ziadny sex, ani nic, co by k tomu viedlo. Tak tvoje cele okolie rychlo pochopi, ze si a tym skoncila. Hoci minulost nezmenis, ale zmenis to cim budes, a hned sa to kazdy dozvie, hned budes mat inu reputaciu. Fakt velmi by ma zaujimalo, ci to dokazes

Severka

A tak ako ty o sebe hovoris, spravas sa sama k sebe tak ta vidi aj okolie a sprava k tebe rovnako.

Si inteligentne a pekne dievca ktore by sa nemalo ponizovat a odsudzovat. Ak si budes vazit sama seba tak okolie zmeni nazor. A ked nejaky chalan ta nazve stetkou alebo ty bude davat perverzne navrhy nevsimaj si ho. Taki ludia su nevyzreti jedinci. A v tej partii chalanov si priatela nenajdes, ver mi. Hladaj inde laska si ta najde uvidis a budes velmi stastna. Len ju hladaj. A nestracaj nadej.

Drzim palce

Severka

Nie je dolezite co si bola v minulosti ale cim si dnes. Zahod minulost a zacny novy zivot a vybuduj si uctu.
Vies som slusne dievca a chalani mi davali perverzne navrhy. Jedni sa na mna pozeraju ako na sexualny objekt ale ka si ich nevsimam.Lebo mam frajera ktory ma ku mne respekt a uctu.
A ty co po mne pokrikuju perverznosti mam na haku.

Pozri dievca kazdy ma svoju hodnotu aj ty ju mas len sa nevies ocenit. To co sa stalo stalo sa. Clovek mieni a Boh meni. Zmen sa, neponizuj sa a skus sa viac priblizit k Bohu. On ta nebude sudit. Urobila sa chyby a skus ich napravit dokaz okoliu, ze si sa zmenila. A neplac s tym nenarobis nic.Maj sa rada a zmen to co sa da zmenit. Ci je to chyba alebo hriech vsetko sa da napravit.

A najdi si takeho chalana ktory ta bude milovat aj taku aka si. I napriek tvojej minulosti a nebudee ta,sudit ale milovat a chranit tvoju cest. Ak si takeho najdes zmenis uplne o sebe pohlad.Potrebujes podporu a lasku.

joe22

Vzal som si taku za manzelku. Sme spolu viac ako desat rokov. Uz mame deti a nikdy som nelutoval. Je to skor o pochopeni problemu. Co bolo sa nezmeni. Ver ze vzdy sa najde niekto kto ta bude zboznovat aj s tvojou minulostou. Len to nesmie bit pritomnost. Pockaj si a princ pride. Drz sa.

Laxius

No neviem, nezvyknem sudit inich a snazim sa ich akceptovat aki su. Ale neda mi to. Vadi Ti, ze sa na Teba pozeraju ako na lacnu babu. Vadi Ti, ze Ta nevolaju pokecat si, ze Ta volaju len na sex. Chcem sa spytat jedno. Kolkokrat si odmietla pozvanie na chatu alebo na sex? Vies, ze ti chlapi Ta volaju na sex, prijmes pozvanie, zasukas si a potom places, ze Ta maju za lahku???
Nemyslis, ze ked zmenis svoje spravanie, tak sa zmeni aj pohlad ludi na Teba? Zmena sa zacina u Teba. Nestaci plakat, ako mi je tazko. Pomoz si a aj pan Boh Ti pomoze. ALe chodit na vikendove sukacky a potom vyplakavat, ze Ta maju za lahku, tak to je cisty alibizmus...zacni sa spravat normalne a ludia Ta tiez budu tak vnimat...

sekulus

Vzdy mas hodnotu. Vzdy, ide o to, si to uvedomit. Predstav si ze najdes na zemi, v spiney srackach pokrcenu 20E bankovku. Nechas ju tam lezat? Nie. Ved ma stále tu istu hodnotu, ako ked vysla z tlaciarne. Ide o sebauctu a lasku k sebe - na to existuje mnoho technik, ako sa to naucit a realne to robit. Ver mi, funguje to na 100% - musis chciet - vsetko je v hlave. Este raz! Pochop ze si jedinecna, krasna bytost a mas svoju hodnotu.

Lun

Nečítala som ani jeden príspevok, ale rozhodne prvé čo musíš urobiť je zmeniť na seba názor. Nie tí druhí to majú urobiť ale TY! A nemalo by ti záležať na tom, čo si iní o tebe myslia. Ak sa chceš zmeniť a v mieste bydlska je to ťažké, tak sa presťahuj a začni sa správať inak. Ako človek, ktorý si váži sám seba. A uvidíš že sa zmenia aj postoje ľudí k tebe. Nepreberaj stále dokola aká si bola a čo si o tebe myslia, vykašli sa na to, lebo sa tých pocitov v sebe nikdy nezbavíš.

Mrož

Hakybaky akú polievočku sisi navarila takú si zjedz. Raz si v očiach druhých defka taká aj ostaneš. Zmen bydlisko veľa bab tak robi a ide žiť do druhého mesta.