Tiež som si tým prešla...Hoci sexuálne som začala žiť až v 17tich,niežeby sa mi sex až tak vtedy páčil ale myslela som,že to je cesta ako sa stať "obľúbená", ako sa dostať do povedomia mužov... Niektoré styky som si po diskotéke ani nepamätala,bolo to vždy so staršími mužmi ktorí sa samozrejme mladým mäskom pochválili verejnosti! Nechutné! Z ich,aj z mojej strany! Neskôr sa začal veľký boom-oslovovať slečny cez pokec na styk za prachy.V tom veku som sa nechala zlomiť od jedného pracháča od nás z malého mesta...Samozrejme,ženatý aj s dieťaťom.Páčilo sa mi ako som zrazu mohla míňať prachy za handry,ktoré si moji rodičia nemohli dovoliť pre mňa kúpiť.A zo škaredej kačky sa stala labuť... Drahé parfémy ,kozmetika atď. Zvykla som si na to a začala som mať pocit že si môžem žiť na vysokej nohe.Dostala som sa do dlhov,riešila som to ďalším bohatým zadaným chlapom ktorý mi platil za sex...Nebol vôbec atraktívny a bol strašne slizký.Robil na mňa nátlak,vymýval mi mozog, urobila som mu stovky fotiek,ktoré možno niekde kolujú,neviem,takmer som sa dostala na swingersku,plánoval ma dostať do trojky s kadekým,ale našťastie som sa spamätala,už som nechcela robiť čo mi je protivné.Okrem toho,mala som v tom čase vzťah s normálnym chalanom,ale kvôli prachom som mu bola neverná.Ten vzťah sa skončil,po rozchode sa o mne dozvedel tieto veci,bol z toho sklamaný ale nezneužil tie informácie.Povedal mi že mňa to dobehne! Rozišli sme sa lebo nám to nefungovalo,nie v zlom.Teraz žijem šťastný život s úžasným mužom,s ktorým si chcem založiť rodinu... Našla som cestu k Bohu,odpustila som si,ľutujem svoje hriechy a prosím aj Boha o odpustenie...Stále sa však desím toho že sa o mne dozvie tieto veci môj terajší priateľ.Dúfam že nájde v sebe silu preglgnúť túto skutočnosť...Som mu plne oddaná a aj napriek tomu,že ešte stále mám dlhy,nikdy sa už neznížim k predaju samej seba!!!! Stále však bojujem so zlým pocit že sa o mne tieto veci šuškajú a je to asi verejné tajomstvo. Dúfam,že to tak nebude navždy...