Som lacná dievčina, už som na dne!

Príspevok v téme: Som lacná dievčina, už som na dne!
hakybaky

Viete.je to také komplikované. Mám veľmi pochybnú minulosť a stašne sa hanbím za to ako som sa správala a cítim k sebe neskutočný odpor. Tak ako som sa správala, to som nebola ja, ale uplne niekto iný, kto chcel asi len uputať pozornosť...teraz ju mám no uplne inak ako som si predstavovala....Nemám sa rada ani trošku aj keď niesom škaredá, vždy bol o mna záujem ale už nemám žiadnu hodnotu. Som úplne na nule zaškatulkovaná ako radodajná lacná dievčina. Chcela by som si vybudovať novú povesť na úrovni ale už si myslím že je všetko stratené :( Denne plačem, lebo viem že u ľudí nemám ani štipku úcty. Má o mna zaujem dost chlapcou, ale všetci ku mne majú taký lacný postoj, npr. žiadny ma nezavolá len tak von pokecať, pritom som dosť inteligentné dievča. Vždy ma zavolaju iba ked im ide o sex, je nejaka chata alebo niečo podobne, samozrejme nepriamo to dajú na javo....

a Pre toto si nemôžem nájsť frajera :(

Ona

Ja mam otázku na takú jednu dosť často používanú frázu ktorá znie "čím viac sa žena ponúka mužovi, tým vyzerá lacnejšie" Čiže keď od muža nebudem chcieť sex a budem sa snažiť zaujať niečim iným tak už budem vyzerať drahšie? To som akože tovar? Lacnejšie-drahšie? Nie je to potom jedno???...strašný pocit

MultiLevel

NoCoUz, si krasny priklad toho, ze sa to da :) pekne :)
Sice, bola by som k priatelovi asi na zaciatku uprimna, aby sa to nahodou casom nedozvedel a nebol sklamany, ale uz je ako je.
Este stale mu to mozes povedat, mozno to vezme v pohode, bude chapat, ze je to minulost, ze si uz ina...ktovie. To je na tebe :)
Inak, presne pre toto sa spustila aj jedna moja kamoska. Pripadala si skareda, hoci bola pekne dievca. Zacala spavat s chlapmi, ale fakt, ze s hoc kym, kto ju pomaly len pozdravil....a citila sa prvy raz vynimocna. Co je s nou teraz, neviem, ale verim, ze sa tiez dala dokopy.
Podla mna, clovek ma sancu na zmenu vzdy a je len na nom, ci sa na to da, alebo nie. Chce to na sebe makat, zmenit myslenie, pochopit, ze si clovek musi najprv sam odpustit a zacat sa lubit.
Dobre cvicenie - postavit sa pred zrkadlo a povedat si "lubim ta" :) Pre mna malickost, no pre niektorych ludi nieco neskutocne tazke....

NoCoUz

Tiež som si tým prešla...Hoci sexuálne som začala žiť až v 17tich,niežeby sa mi sex až tak vtedy páčil ale myslela som,že to je cesta ako sa stať "obľúbená", ako sa dostať do povedomia mužov... Niektoré styky som si po diskotéke ani nepamätala,bolo to vždy so staršími mužmi ktorí sa samozrejme mladým mäskom pochválili verejnosti! Nechutné! Z ich,aj z mojej strany! Neskôr sa začal veľký boom-oslovovať slečny cez pokec na styk za prachy.V tom veku som sa nechala zlomiť od jedného pracháča od nás z malého mesta...Samozrejme,ženatý aj s dieťaťom.Páčilo sa mi ako som zrazu mohla míňať prachy za handry,ktoré si moji rodičia nemohli dovoliť pre mňa kúpiť.A zo škaredej kačky sa stala labuť... Drahé parfémy ,kozmetika atď. Zvykla som si na to a začala som mať pocit že si môžem žiť na vysokej nohe.Dostala som sa do dlhov,riešila som to ďalším bohatým zadaným chlapom ktorý mi platil za sex...Nebol vôbec atraktívny a bol strašne slizký.Robil na mňa nátlak,vymýval mi mozog, urobila som mu stovky fotiek,ktoré možno niekde kolujú,neviem,takmer som sa dostala na swingersku,plánoval ma dostať do trojky s kadekým,ale našťastie som sa spamätala,už som nechcela robiť čo mi je protivné.Okrem toho,mala som v tom čase vzťah s normálnym chalanom,ale kvôli prachom som mu bola neverná.Ten vzťah sa skončil,po rozchode sa o mne dozvedel tieto veci,bol z toho sklamaný ale nezneužil tie informácie.Povedal mi že mňa to dobehne! Rozišli sme sa lebo nám to nefungovalo,nie v zlom.Teraz žijem šťastný život s úžasným mužom,s ktorým si chcem založiť rodinu... Našla som cestu k Bohu,odpustila som si,ľutujem svoje hriechy a prosím aj Boha o odpustenie...Stále sa však desím toho že sa o mne dozvie tieto veci môj terajší priateľ.Dúfam že nájde v sebe silu preglgnúť túto skutočnosť...Som mu plne oddaná a aj napriek tomu,že ešte stále mám dlhy,nikdy sa už neznížim k predaju samej seba!!!! Stále však bojujem so zlým pocit že sa o mne tieto veci šuškajú a je to asi verejné tajomstvo. Dúfam,že to tak nebude navždy...

doubledog

na to sa vykasli, na to sa rychlo zabudne

kazdy normalny clovek podla mna robi v mladosti blbosti, s tym sa tak nejak pocita

ja som tiez porobil vselico, mohol som uz byt parkrat mrtvy alebo pripadne v base.
a teraz som slusak jak svina (aspon navonok)

MultiLevel

suhlasim so Zewou a pisem to iste nizsie...Je tolko podivinov, kadejakych ludi...denne sa o nich hovori, denne sa riesia a bezia sa hned prestahovat kamsi? Sice uz nezijem doma, tiez v dedinke, ale tak isto sme tam mali roznych ludi. Klasika - vylieceny alkoholik, nevydata s dietatom, fetak, radodajka, 5 raz rozvedeny...a to sa mali ist vsetci odstahovat, aby nemal nikto sproste reci? Ten alkoholik bol napriklad hrozny clovek, velmi zly. Potom sa zmenil a postupne aj ludia pochopili, ze ked sa kazdy den trepu do kostola a hovori sa tam o laske k bliznemu a odpusteniu, tak ze zrejme aj oni by ho mali prijat ako niekoho, kto sa snazi napravit si zivot...
Neries absolutne ludi, ani co sa o tebe hovori. Ty mas problem v sebe, si velmi zranena a musis sa dat dokopy

Cindy35

presne, my sme mali na zs jednu rozpustilu spoluziacku, co dokonca jeden cas aj slapala na Panonskej a a teraz je z nej vzorna rozkysnuta mamicka, co lepsej nenajdete, torty vypeka a iba pre deti zije.
a nikto z nas ju neodsudzuje, lebo si presla vela vecami, aj drogovou zavislostou, praveze sa tesime ako sa znormalizovala. len ine je to vo velkom meste a ine na dedine, tam by jej to na 100 perc. klebetnice pripominali kazdodenne

zewa

Ale prosim vas. Ona sa vobec nepotrebuje prestahovat. Taky zivot ako ma ona, ma vela dievcat. Ked nebude lacne dievca, tak bude sprosta alebo skareda, feministka, asexualna, lesba, atd.
Dolezite je, co citis sama k sebe. To jedine ma cloveka zaujimat. Ked k sebe zaujmes vlastny vyrovnany postoj, dokazes sa pred vsetkymi obhajit a prezentovat svoju "novu" tvar a nejaka minulost, ti bude ukradnuta. Aj ked ti teraz rozumiem a chapem ta, naozaj sa to da takto ponat a krasne zit.
Kolkych spoluziakov mate zafixovanych ako alkoholikov, hulicov a teraz su z nich vzorni otcovia, podnikatelia, atd. Nie nadarmo sa hovori mladost - pochabost.

Zaran

No ja som tiež skôr za to odsťahovanie,povesť si nenapravíš,ľudia sú zlomyseľní a budú ti ju pripomínať...

hakybaky

to je to ze ja zijem na dedine, lenze takuto povest mam aj v okolitich dedinach a meste, kedze chodim do mesta na strednu, este ze tento rok uz maturujem. A preco som sa tak spravala? Neviem, nebavilo ma zit obycajny zivot.