CHCEM SA OPYTAT CI NIEKTO Z VAS POUZIVA DEPILATOR.....A AKY JE NAJLEPSIE A AJ LACNY????? DAKUJEM A MENSIA OTAKA: DEPILATOR JE TO ISTE AKO EPILATOR??? DIIIIK....ODP.
DEPILATOR
sima mne sa tiez niekedy stane ze nezobere uplne vsetky:)
ahojte:)
chcela by som opytat ze ked si depilujete nohy ci vam zoberie uplne vsetky chlpky...lebo ked si depilujem nohy nikdy ich nemam uplne hladke a bez chlpkov...neviem ci je chyba vo mne alebo mam zly epilator... ako ste na tom vy?
ahoj chcem sa spytat co mam spravit aby sa mi po oholeni nespravili vyrazky dakujem
ahoj chcem sa spytat ze ci by sa dal obycajnym ebilatorom oholit aj penis a semeniky dakujem
tiez si epilujem nohy, podpazusie a obl. bikin strojcekom a vrelo odporucam, je to super vec. staci prekonat prvotnu bolest a je to aj o zvyku.. inak neviem si predstavit, ze by som si musela kazde 3-4 dni holit nohy.. epilator je uplna pohodicka 2-3 tyzdne to vydrzi :))
orionka zeby to bolo to iste :D
chcem sa opytat, co je lepsie depilator alebo epilator? a ako dlho to vydrzi?rada by som si kupila ale neviem co viac pomaha...
a neexistuje daky strojcek co ich skosi jak ziletka?? pretoze ja som citlivka na bolest =,)